Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Parkeren

In en rond het centrum van Arnhem kunt u in 6 parkeergarages en op ruim 2.100 parkeerplaatsen parkeren.

Arnhem heeft een parkeerroute. Om een parkeergarage te vinden, volgt u de borden centrumring+P.

Parkeren in de garages is goedkoper dan parkeren op straat. Het straattarief is € 2,85 per uur. Het tarief in de gemeentelijke P-garages Musis, Rozet en Centraal bedraagt van 06:00 tot 18:00 € 2,46 per uur en van 18:00 tot 06:00 € 0,50 per uur.

Openingstijden parkeergarages

De openingstijden en tarieven van de parkeergarages vindt u op de pagina van de betreffende garages. De openingstijden staan ook aangegeven bij de ingang van de parkeergarages.

P+R Gelredome

Via de P+R Gelredome bent u sneller in de binnenstad en vermijdt u eventueel parkeer- en/of fileproblemen. Ook is het veel goedkoper dan parkeren in de binnenstad. Let op: bij voetbalwedstrijden en evenementen is het niet gratis om hier te parkeren. U betaalt dan het evenemententarief.

Parkeren gehandicapten

Tot slot zijn er in het centrum parkeerplaatsen voor invaliden. Informatie over de aanvraag van een invalidenparkeerkaart en over de aanvraag van een gereserveerde parkeerplaats in de buurt van de woning vindt u op de pagina parkeren voor gehandicapten.

In de gemeente Arnhem hoeft u op straat niet te betalen voor het parkeren indien u parkeert met een geldige gehandicapten parkeerkaart.

Parkeermunten en uitrijkaarten

Alleen bedrijven kunnen parkeermunten en uitrijkaarten bestellen. Hiervoor moet u wel beschikken over een debiteurennummer van Parkeerbedrijf Arnhem.

Parkeerautomaten


Sinds kort kunnen inwoners en bezoekers van Arnhem gebruikmaken van een nieuwe mogelijkheid om te betalen voor het parkeren: stadsparkeren. In de binnenstad staan 33 automaten waar dit kan; dit jaar komen er in de stad nog 55 palen bij. Zie voor meer informatie en het aanmelden www.arnhemparkeren.nl.

Folders parkeren in Arnhem


Zoeken