Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Parkeren

In en rond het centrum van Arnhem zijn 6 parkeergarages en ruim 2.300 parkeerplaatsen voor bezoekers van het centrum.

Arnhem heeft een parkeerroute. Om een parkeergarage te vinden volgt u de borden centrumring + P, de hele route is te zien in de parkeerfolder centrumring.pdf (346kB).

Openingstijden parkeergarages

De openingstijden en tarieven van de parkeergarages vindt u op de pagina van de betreffende garages. De openingstijden staan ook aangegeven bij de ingang van de parkeergarages.

Transferium Gelredome

Met Transferium Gelredome bent u sneller in de binnenstad en vermijdt u eventueel parkeer- en/of fileproblemen. Ook is het veel goedkoper dan parkeren in de binnenstad.

Betaald parkeren

Bij de parkeerautomaten in het centrum moet worden betaald op maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Op zondagen van 12.00 tot 18.00 uur. Op koopavonden tot 21.00 uur. De donderdagavond is de reguliere koopavond. Voor de extra koopavonden waarop betaald moet worden kijkt u op de pagina: betaald parkeren.

Parkeren voor vergunninghouders

Voor bewoners en bedrijven in de stad is er parkeren voor vergunninghouders . Op het parkeren voor vergunninghouders is de parkeerverordening van toepassing. Informatie over parkeren voor vergunninghouders vindt u op de pagina: parkeren voor vergunninghouders.

Parkeren gehandicapten

Tot slot zijn er in het centrum parkeerplaatsen voor invaliden. Informatie over de aanvraag van een invalidenparkeerkaart en over de aanvraag van een gereserveerde parkeerplaats in de buurt van de woning vindt u op de pagina: parkeren voor gehandicapten.

Bestellen parkeermunten en uitrijkaarten

Bestel hier parkeermunten en uitrijkaartjes. (alleen voor bedrijven)

Bekeuring

Als u uw auto verkeerd parkeert of niet (voldoende) parkeergeld betaalt, kunt u hiervoor een bekeuring krijgen. Op de bon die u onder uw ruitenwissers vindt staat vermeld waar u terecht kunt voor vragen. Dit is afhankelijk van wie de bekeuring uitschrijft:

  • Het Parkeerbedrijf:  Langstraat 10 in Arnhem, tel 026 - 377 59 00. Dit is bij parkeergarage Rozet. Openingstijden: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.00 tot 20.30 uur. Donderdag van 8.00 tot 22.30 uur. Zaterdag van 8 tot 20.00 uur.
  • Handhaving van de gemeente Arnhem: bereikbaar maandag tot en met vrijdag tussen 16.00 uur en 17.00 uur via tel 0900-1809.

 

Folders parkeren in Arnhem


Zoeken