Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Wegwerkzaamheden

De gemeente Arnhem werkt aan het beheer en onderhoud van wegen en fietspaden. Jaarlijks worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd, meestal gaat het dan om asfalteren.

De gemeente Arnhem streeft naar een goede verkeersdoorstroming in de stad. Dat doen we door wegwerkzaamheden - ook regionaal - op elkaar af te stemmen en weggebruikers tijdig te informeren.

Kaart met wegwerkzaamheden

Ingeplande werkzaamheden

  • Rioolinspectie in Spijkerkwartier

Aan het riool tussen Emmastraat en Schoolstraat voert de gemeente van maandag 2 t/m woensdag 4 februari een inspectie uit. De uitvoering levert enige verkeershinder op. Tot aan het werkvak blijven woningen bereikbaar. Lees verder

 

  • Bouw in Schuytgraaf - Singelkwartier

In het zuidelijke deel van het Singelkwartier in Schuytgraaf is veel woningbouw in uitvoering (Castorstraat, Auroraplantsoen, Boreasplantsoen, Orpheusstraat, Thaliastraat, Daphnestraat, Midasstraat, Dianaplantsoen, Polluxstraat). Er is dus druk bouwverkeer. 

Bewoners die in het al bebouwde deel van het Singelkwartier wonen, worden tijdelijk via een andere route geleid, in elk geval tot 1 maart 2015. Bestaande en nieuwe woningen blijven daardoor bereikbaar. Tussen de Castorstraat en Euterpestraat is een verbindingsweg aangelegd, waarover bewoners de buurt kunnen bereiken en verlaten. Na het gereed gekomen van de Byblisstraat rijden bewoners over deze straat de buurt in en via de verbindingsweg vanaf de Euterpestraat de buurt uit. Dit is een tijdelijke situatie totdat de definitieve inrit Orpheusstraat gereed is.

 


Zoeken