Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Wegwerkzaamheden

De gemeente Arnhem werkt aan het beheer en onderhoud van wegen en fietspaden. Jaarlijks worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd, meestal gaat het dan om asfalteren.

De gemeente Arnhem streeft naar een goede verkeersdoorstroming in de stad. Dat doen we door wegwerkzaamheden - ook regionaal - op elkaar af te stemmen en weggebruikers tijdig te informeren.

Kaart met wegwerkzaamheden

Ingeplande werkzaamheden

  • Bestrating parallelweg Huissensestraat

    De parallelweg van de Huissensestraat bij de kruising met de Waterlelielaan in de wijk Malburgen-Oost krijgt definitieve bestrating. NTP INFRA Zevenaar voert het werk uit van maandag 2 tot en met vrijdag 13 maart. Dit deel van de wijk blijft bereikbaar via de Huissensestraat, Lisdoddelaan en Pijlkruidstraat. Lees verder


  • Rioolverbetering Broekstraat

    In de Broekstraat wordt het riool versterkt tussen Heemskerckstraat en Van Linschotenstraat. Dit deel van de straat wordt van donderdag 12 februari tot en met vrijdag 10 april volledig afgesloten voor rijdend verkeer. Lees verder.

 

  • Verandering verkeerssituatie Singelkwartier-Schuytgraaf

  • In het zuidelijke deel van het Singelkwartier in Schuytgraaf verandert de tijdelijke verkeerssituatie. Vanaf april 2015 is de nieuwe Ovidiuslaan geopend, met een in- en uitgang naar / van het woongebied via het Boreasplantsoen. De tijdelijke entree vanaf de Marasingel via de Byblisstraat blijft nog gehandhaafd, waarbij het verkeer via de Euterpestraat terug kan rijden naar de Marasingel. Lees verder.
 
 

 


Zoeken