Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Wegwerkzaamheden

De gemeente Arnhem werkt aan het beheer en onderhoud van wegen en fietspaden. Jaarlijks worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd, meestal gaat het dan om asfalteren.

De gemeente Arnhem streeft naar een goede verkeersdoorstroming in de stad. Dat doen we door wegwerkzaamheden - ook regionaal - op elkaar af te stemmen en weggebruikers tijdig te informeren.

Kaart met wegwerkzaamheden 

afbeelding van kaart

Op Slim op weg vindt u een actueel overzicht van de wegwerkzaamheden op snelwegen, provinciale wegen en doorgaande, gemeentelijke wegen in de Stadsregio Arnhem Nijmegen.

Ingeplande werkzaamheden

 • Hommelstraat afgesloten voor aanleg nieuwe drinkwatervoorziening

 • Vanaf 18 mei tot 17 juli is de Hommelstraat tussen de Spoorwegstraat en de Ir. J.P. Van Muijlwijkstraat afgesloten voor het verkeer. Ook het gedeelte tussen de Jufferstraat en Oude Klarendalseweg is gestremd. Lees verder.

 

 • Werk aan tweede deel Parkweg

  Van maandag 11 mei tot en met vrijdag 12 juni wordt de Parkweg vanaf de Zijpendaalseweg tot aan Brasserie 'De Boerderij'  in verband met wegwerkzaamheden afgesloten voor al het gemotoriseerd verkeer. Lees verder

 

 • Groot asfaltonderhoud in Eimersweide

  Van woensdag 29 april tot en met dinsdag 12 mei wordt groot onderhoud gepleegd aan het asfalt in Eimersweide. Het werk wordt in drie fasen uitgevoerd. Lees verder


 • Kruispunt Sonsbeeksingel/Hommelseweg afgesloten

  Vanaf begin april is de kruising Sonsbeeksingel/Hommelseweg afgesloten voor al het verkeer. Het verkeer wordt omgeleid. Vanaf 27 april is het kruispunt weer open. De afsluiting van de kruising heeft te maken met de werkzaamheden van Vitens aan de drinkwatervoorziening die onder de Sonsbeeksingel ligt. Op 22 juni gaat de kruising nog een keer dicht voor de laatste afrondende werkzaamheden.

 • Rioolverplaatsing in Oranjewachtstraat

  In verband met de nieuwbouw van Het Gelders Huis (Provinciehuis) moet het riool worden verplaatst. Deze moet worden omgelegd en worden aangesloten op het hoofdriool in de Oranjewachtstraat. Hierdoor moet een rijstrook en het noordelijke fiets- en voetpad worden opgebroken en afgesloten. Lees verder


 • Rioolverbetering Broekstraat

  In de Broekstraat wordt het riool versterkt tussen de Heemskerckstraat en Van Linschotenstraat. Dit deel van de straat is volledig afgesloten voor rijdend verkeer. Door een defect aan het apparatuur zijn de werkzaamheden uitgelopen en duren nu tot 30 april. Lees verder.

 • Verandering verkeerssituatie Singelkwartier-Schuytgraaf

  In het zuidelijke deel van het Singelkwartier in Schuytgraaf verandert de tijdelijke verkeerssituatie. Vanaf april 2015 is de nieuwe Ovidiuslaan geopend, met een in- en uitgang naar / van het woongebied via het Boreasplantsoen. De tijdelijke entree vanaf de Marasingel via de Byblisstraat blijft nog gehandhaafd, waarbij het verkeer via de Euterpestraat terug kan rijden naar de    Marasingel. Lees verder.


Zoeken