Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Wegwerkzaamheden

De gemeente Arnhem werkt aan het beheer en onderhoud van wegen en fietspaden. Jaarlijks worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd, meestal gaat het dan om asfalteren.

De gemeente Arnhem streeft naar een goede verkeersdoorstroming in de stad. Dat doen we door wegwerkzaamheden - ook regionaal - op elkaar af te stemmen en weggebruikers tijdig te informeren.

Kaart met wegwerkzaamheden 

afbeelding van kaart

Op Slim op weg vindt u een actueel overzicht van de wegwerkzaamheden op snelwegen, provinciale wegen en doorgaande, gemeentelijke wegen in de Stadsregio Arnhem Nijmegen.

Ingeplande werkzaamheden

 

  • Vervanging lijngoot op Utrechtseweg

    Vanaf maandag 30 maart begint aannemer Dusseldorp met de vervanging van de lijngoot aan de Utrechtseweg. De lijngoot is in slechte staat en moet geheel vervangen worden. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 24 april. Lees verder

 

  • Rioolverbetering Broekstraat

    In de Broekstraat wordt het riool versterkt tussen Heemskerckstraat en Van Linschotenstraat. Dit deel van de straat wordt van donderdag 12 februari tot en met vrijdag 10 april volledig afgesloten voor rijdend verkeer. Lees verder.

 

  • Verandering verkeerssituatie Singelkwartier-Schuytgraaf

  • In het zuidelijke deel van het Singelkwartier in Schuytgraaf verandert de tijdelijke verkeerssituatie. Vanaf april 2015 is de nieuwe Ovidiuslaan geopend, met een in- en uitgang naar / van het woongebied via het Boreasplantsoen. De tijdelijke entree vanaf de Marasingel via de Byblisstraat blijft nog gehandhaafd, waarbij het verkeer via de Euterpestraat terug kan rijden naar de Marasingel. Lees verder.
 
 

 


Zoeken