Direct naar hoofdmenu / zoekveld

Wegwerkzaamheden

De gemeente Arnhem werkt aan het beheer en onderhoud van wegen en fietspaden. Jaarlijks worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd, meestal gaat het dan om asfalteren.

De gemeente Arnhem streeft naar een goede verkeersdoorstroming in de stad. Dat doen we door wegwerkzaamheden - ook regionaal - op elkaar af te stemmen en weggebruikers tijdig te informeren.

Kaart met wegwerkzaamheden 

afbeelding van kaart

Op Slim op weg vindt u een actueel overzicht van de wegwerkzaamheden op snelwegen, provinciale wegen en doorgaande, gemeentelijke wegen in de Stadsregio Arnhem Nijmegen.

Ingeplande werkzaamheden 

  • Aanleg rotonde Kronenburgsingel

Op de kruising Kronenburgsingel met de Schepen van Ommerenstraat wordt een rotonde aangelegd. De werkzaamheden beginnen op maandag 20 juli en duren tot vrijdag 4 september. Lees verder

 

  • Utrechtseweg deels onbereikbaar

Het gedeelte van de Utrechtseweg ter hoogte van de Oranjestraat, Hulkesteinseweg en Onderlangs wordt helemaal opgeknapt. De werkzaamheden starten op 15 juli en duren tot zeker 28 augustus. De verkeerslichten worden vervangen en aangepast. De bushaltes worden verhoogd en aangepast aan de eisen van het Hoogwaardig Openbaar Vervoer (HOV) en de fietspaden worden breder. Daarnaast krijgt de weg een nieuwe asfaltlaag.Lees verder.

 

  • John Frostbrug onder handen genomen

Tussen 10 en 28 augustus vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan de John Frostbrug. Onder andere de voegen in het wegdek worden vervangen en op sommige plekken wordt het asfalt gerepareerd. De werkzaamheden gebeuren buiten de spits en tijdens de vakantieperiode, waardoor de hinder naar verwachting beperkt blijft. Lees verder.

 

  • Noodreparatie Moerriool

In week 28 (maandag 6 juli t/m vrijdag 10 juli) start aannemer SMG uit Duitsland met de herstelwerkzaamheden. Deze duren tot en met 14 augustus. Het verkeer zal vrijwel niets merken van de werkzaamheden. Lees verder.

 

  • Werk aan de Nelson Mandelabrug

Van 20 juli tot en met 28 augustus wordt er gewerkt aan de Nelson Mandelabrug. Er wordt onderhoud en reparaties gepleegd aan de beton- en geleidecontructies, brugleuningen en hekwerken. Daarnaast moeten de rubbers in de voegen worden vervangen en krijgt de busbaan een nieuwe asfaltlaag. Lees verder.

 

  • Veilige oversteek naar Centraal Station

De fiets- en wandelpaden op het Willemsplein, Nieuwe Plein en Stationsplein worden heringericht. Lees verder

 

  • Rosendaalseweg tijdelijk afgesloten door wegonderhoud

Van 6 juli tot en met 16 augustus wordt er gewerkt aan de Rosendaalseweg. Het weggedeelte vanaf de Karthuizerstraat tot en met de Van Maerlantstraat (stad uit) wordt vernieuwd en daardoor tijdelijk afgesloten. Lees verder.

 

Zoeken