Contact met gemeenteraad

Hoe komt u in contact met de gemeenteraad?

Wilt u uw mening kwijt over een onderwerp dat speelt in uw wijk? Heeft u een goed idee waarmee u samen met de raad aan de slag wilt? Wilt u de raadsleden uitnodigen voor een informatiebijeenkomst of werkbezoek aan uw wijk of organisatie? Dan kunt u op verschillende manieren contact leggen met de gemeenteraad:

Let op: dit is een informele manier om contact op te nemen met de raadsleden. Wilt u dat uw vraag of verzoek wordt behandeld op de Politieke Avond, neem dan contact op met de griffie.

 

Inspreken bij de Gemeenteraad

Wilt u inspreken over onderwerpen die u of aan het hart gaan en die niet geagendeerd zijn of worden tijdens een Politieke Avond? Wilt u inspreken over onderwerpen die op de agenda staan? Neemt u dan contact op met de griffie via griffie@arnhem.nl of via (026) 377 3851. De griffie informeert u over de voorwaarden van het inspreken en bekijkt samen met u of u kunt komen inspreken of dat het onderwerp op een andere wijze onder de aandacht gebracht kan/moet worden van de gemeenteraad.

 

Contact met de Gemeenteraad

Via de pagina raadsleden vindt u de contactgegevens van alle individuele raadsleden. U kunt ook alle raadsleden samen benaderen.

Via de pagina fractievolgers vindt u de contactgegevens van alle individuele fractievolgers. U kunt ook alle fractievolgers samen benaderen.

Wilt u de raadsleden én fractievolgers gezamenlijk mailen dan kunt via deze link een mail sturen

 

Contact met de griffie

Wilt u inspreken bij een informatief agenda-onderwerp? Of is er een probleem dat u voor wilt leggen aan de raad? Bent u van plan een burgerinitiatief op te zetten of wilt u een petitie aanbieden aan de raad? In deze gevallen kunt u contact opnemen met de griffie. Zij helpen u graag verder, ook wanneer u vragen heeft over de raad en de Politieke Avond.

telefoon: (026) 3773851

e-mailadres: griffie@arnhem.nl

 

Bezoekadres: Koningstraat 38, Arnhem

Postadres: Postbus 9029, 6800 EL Arnhem

Uitgelicht

Twitter

Uw Reactie
Uw Reactie