Vacatures en stages

Ben je op zoek naar een baan? Wil je werken bij de gemeente Arnhem? Solliciteren bij de gemeente kan online, op banen die in dit vacatureoverzicht staan.

 • Werken voor Arnhem

  Werk je bij gemeente Arnhem, dan werk je samen met zo’n 1000 medewerkers vóór Arnhem. Samen met de inwoners, de bedrijven en de besturen. Vraaggericht, daadgericht en resultaatgericht.

 • Beleidsadviseur Beschermd Wonen

  18 september 2019

  Wij zoeken een (strategische) collega met een relatie- en resultaatgerichte aanpak. Je hebt kennis en kunde op het gebied van beschermd wonen waarbij de relaties met het brede sociaal domein je bekend zijn. Verder ben jij een verbinder, weet partijen bij elkaar te brengen en ben je sterk in het creëren van draagvlak. Je bent concreet in je werkwijze en gaat doel- en toekomstgericht te werk.

 • Beleidsadviseur Maatschappelijke Opvang

  18 september 2019

  Wij zoeken een ervaren collega met affiniteit voor het sociaal domein en voor het beleidsveld maatschappelijke opvang en openbare geestelijke gezondheidszorg in het bijzonder. Het is jouw kracht om de materie te kunnen relativeren. De combinatie van beleid en een succesvolle en duurzame implementatie daarvan is jou op het lijf geschreven.

 • Functioneel beheerder (2 fte)

  12 september 2019

  Ben jij die klantgerichte functioneel beheerder die als intermediair fungeert tussen leverancier en gebruiker? Iemand die zorgt voor creatieve oplossingen op maat waardoor de gebruiker systemen optimaal en efficiënt kan gebruiken? Dan is de gemeente Arnhem op zoek naar jou!

 • Inhuurspecialist

  11 september 2019

  Als ervaren inhuurspecialist ken je de flexibele arbeidsmarkt en haar wet- en regelgeving, ben je op de hoogte van recente arbeidsmarktontwikkelingen en weet je deze toe te passen in jouw werkveld. Door jouw ervaring op het gebied van externe inhuur kan jij snel schakelen en weet jij de behoefte van onze interne klanten te vertalen naar de uitvraag aan onze leveranciers.

 • Toezichthouder bossen en parken

  19 augustus 2019

  Wil jij een bijdrage leveren aan de instandhouding van de historische Arnhemse parken en bossen? En wil je werken aan biodiversiteit, klimaatbestendigheid en een hoge gebruikswaarde hiervan? En vind je het leuk medewerkers van een onderhoudsploeg aan te sturen en bewonersvragen te beantwoorden? Dan is de gemeente Arnhem op zoek naar jou!

 • Coördinator vergunningen

  12 augustus 2019

  Ben jij een enthousiaste ervaren professional op het gebied van vergunningverlening Horeca en Evenementen die van aanpakken en afwisseling houdt? En vind je het een uitdaging om met een team een goed resultaat te leveren voor de stad? Dan is de zijn we op zoek naar jou.

 • Voorzitter en lid van de algemene bezwaarschriftencommissie

  29 juli 2019

  Voor de algemene bezwaarschriftencommissie zijn wij op zoek naar een voorzitter en een lid. De taak van de algemene bezwaarschriftencommissie is het adviseren van de gemeentelijke bestuursorganen over de te nemen beslissingen op bezwaarschriften. Deze bezwaarschriften zijn ingediend in het kader van de Algemene wet bestuursrecht en gericht tegen besluiten op alle gemeentelijke bestuursrechtsgebieden.

 • Stagiairs

  Wil je stagelopen bij de gemeente Arnhem of ben je op zoek naar een werkervaringsplaats? Dat kan! Tijdens een stage of werkervaringsplaats bij de gemeente Arnhem werk je mee in de praktijk, waardoor je merkt dat onze organisatie veel boeiende en uitdagende kanten heeft.