Vacatures en stages

Ben je op zoek naar een baan? Wil je werken bij de gemeente Arnhem? Solliciteren bij de gemeente kan online, op banen die in dit vacatureoverzicht staan.

 • Werken voor Arnhem

  Werk je bij gemeente Arnhem, dan werk je samen met zo’n 1000 medewerkers vóór Arnhem. Samen met de inwoners, de bedrijven en de besturen. Vraaggericht, daadgericht en resultaatgericht.

 • Stagiair(e) Afvalvrije school

  17 juni 2019

  Ben jij een zelfstandige en ondernemende student met passie voor duurzaamheid, de openbare ruimte en gedrag? En wil je een bijdrage leveren aan een schoner Arnhem door aan de slag te gaan met afvalpreventie op de basisschool? Dan is deze stage wat voor jou!

 • Woordvoerder bij het Kabinet van de Burgemeester

  17 juni 2019

  Voor de Burgemeester van de gemeente Arnhem zoeken wij een daadkrachtige en doortastende woordvoerder met frisse ideeën. Een sublieme schrijver wiens hart sneller gaat kloppen van nieuws en die feilloos aanvoelt wat nieuwswaardig is voor Arnhem in brede context.

 • Senior Bestuursadviseur bij het Kabinet van de Burgemeester

  17 juni 2019

  Voor de burgemeester van de gemeente Arnhem zoeken wij een senior bestuursadviseur die houdt van een sterke dynamiek, gemakkelijk contacten legt en onderhoudt, het politieke speelveld begrijpt en snel kan schakelen.

 • Juridisch adviseur (2 fte)

  11 juni 2019

  We zoeken twee juridische adviseurs. Eentje met ervaring op het gebied van het Omgevingsrecht en een adviseur met ervaring rondom het Sociaal Domein (Jeugdwet, WMO, Participatiewet). Wil je je bezighouden met maatschappelijke vraagstukken? Dan is deze functie wellicht wat voor jou.

 • Senior Business Controller

  05 juni 2019

  Ben je een verbindende, proactieve en strategische adviseur die goed is met cijfers en die aan de voorkant kan meedenken bij de opgaven voor de stad? Mogelijk is deze functie dan wat voor jou.

 • Stagiair(e) Citymarketing

  04 juni 2019

  Ben jij een creatieveling die zelfstandig kan werken, vernieuwend kan denken en goed kan schrijven? Wil je een bijdrage leveren aan het beter bekend maken van het merk Arnhem? Dan is deze stage wat voor jou.

 • Stagiair(e) Leren & Ontwikkelen afdeling P&O Gemeente Arnhem

  22 mei 2019

  Ben jij ondernemend en nieuwsgierig naar mens en organisatie. Geloof jij ook dat leren & ontwikkelen de inzetbaarheid van mensen vergroot binnen organisaties? Wil jij met dit onderwerp aan de slag én ervaring opdoen binnen de lokale overheid. Dan is gemeente Arnhem op zoek naar jou.

 • Stagiairs

  Wil je stagelopen bij de gemeente Arnhem of ben je op zoek naar een werkervaringsplaats? Dat kan! Tijdens een stage of werkervaringsplaats bij de gemeente Arnhem werk je mee in de praktijk, waardoor je merkt dat onze organisatie veel boeiende en uitdagende kanten heeft.

Uitgelicht

Uw Reactie
Uw Reactie