Vacatures en stages

Ben je op zoek naar een baan? Wil je werken bij de gemeente Arnhem? Solliciteren bij de gemeente kan online, op banen die in dit vacatureoverzicht staan.

 • Werken voor Arnhem

  Werk je bij gemeente Arnhem, dan werk je samen met zo’n 1000 medewerkers vóór Arnhem. Samen met de inwoners, de bedrijven en de besturen. Vraaggericht, daadgericht en resultaatgericht.

 • Technisch Deskundige Vastgoed

  14 januari 2020

  Ben jij een enthousiaste professional met verstand van het beheren van vastgoed? En wil jij je inzetten voor duurzaam maatschappelijk vastgoed? Dan is de gemeente Arnhem op zoek naar jou!

 • Adviseur Onderwijshuisvesting

  13 januari 2020

  Ben jij een adviseur die van nature een verbinder is met passie voor bouwkundige projecten? En wil je een bijdrage leveren aan het integraal onderwijshuisvestingsplan van de gemeente Arnhem? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Adviseur Vitale Economie

  13 januari 2020

  Ben jij een analytisch en communicatief sterke adviseur die partijen met elkaar in verbinding weet te brengen? En wil jij een bijdrage leveren aan Arnhem als energiestad? Dan is de gemeente Arnhem op zoek naar jou!

 • Stagiair(e) Aanvullend Inkomen / Minima Werk & Inkomen

  07 januari 2020

  Ben je een dienstverlener die kan aanpakken en ben je in staat om telefonisch de juiste vragen richting de inwoner te stellen om tot een inhoudelijk onderbouwd besluit te komen? Wil je daarnaast een bijdrage leveren aan onze missie om - samen met onze partners in de stad - zoveel mogelijk Arnhemmers die nu aan de kant staan richting betaald werk te helpen en daarmee bij te dragen aan het bestrijden van armoede in onze stad en het dichterbij brengen van een inclusieve samenleving? Dan is gemeente Arnhem op zoek naar jou!

 • Stagiar(e) HBO of WO- bouwkunde

  07 januari 2020

  Wil jij meewerken aan het bouwrijp maken van een complexe kavel dicht aan het spoor en dicht op bestaande gebouwen? En ben jij een zelfstandige en ondernemende student en wil je een bijdrage leveren aan onze mooie stad, maar ook het initiatief neemt voor mogelijke verbetervoorstellen? Dan is gemeente Arnhem op zoek naar jou!

 • Stagiairs

  Wil je stagelopen bij de gemeente Arnhem of ben je op zoek naar een werkervaringsplaats? Dat kan! Tijdens een stage of werkervaringsplaats bij de gemeente Arnhem werk je mee in de praktijk, waardoor je merkt dat onze organisatie veel boeiende en uitdagende kanten heeft.