Vacatures en stages

Bent u op zoek naar een baan? Wilt u werken bij de gemeente Arnhem? Solliciteren bij de gemeente kan online, op banen die in het vacatureoverzicht hieronder staan.

 • Werken bij gemeente Arnhem

  Als je werkt voor de gemeente Arnhem beteken je iets voor de Arnhemse burger. Wat je doet heeft indirect of direct gevolgen voor hem of haar. Of je nu werkt in de backoffice of de frontoffice, of je nu toezichthouder bent of beleidsadviseur. Jouw werk raakt de samenleving. Jouw werk doet er toe.

 • Senior bestuursadviseur (1 fte)

  30 juli 2018

  Als senior bestuursadviseur bij de gemeente Arnhem ben je een strateeg met visie. Die visie draag je ook makkelijk uit en je weet een koers uit te zetten. Je verbindt als vanzelf en je bent een natuurlijke sparringpartner voor stakeholders in de stad, het team, de programmamanagers en uiteraard het bestuur.

 • Allround specialist Burgerzaken met aandachtsveld innovatie en digitale dienstverlening (1 fte)

  02 juli 2018

  Het vakgebied van Burgerzaken is sterk in ontwikkeling: de veranderende maatschappij en toenemende digitalisering en automatisering vragen om nieuwe werkprocessen, nauwere samenwerking met andere afdelingen en organisaties, een verschuiving van taken en verantwoordelijkheden, en andere competenties van de medewerkers. Om aan deze ontwikkelingen mede vorm te geven, zijn wij op zoek naar een allround specialist burgerzaken met als bijzonder aandachtsveld innovatie en digitale dienstverlening.

 • Stagiairs

  Wil je stagelopen bij de gemeente Arnhem of ben je op zoek naar een werkervaringsplaats? Dat kan! Tijdens een stage of werkervaringsplaats bij de gemeente Arnhem werk je mee in de praktijk, waardoor je merkt dat onze organisatie veel boeiende en uitdagende kanten heeft.

Uitgelicht

Wat vindt u van onze website?