Vacatures en stages

Bent u op zoek naar een baan? Wilt u werken bij de gemeente Arnhem? Solliciteren bij de gemeente kan online, op banen die in het vacatureoverzicht hieronder staan.

 • Werken bij gemeente Arnhem

  Als je werkt voor de gemeente Arnhem beteken je iets voor de Arnhemse burger. Wat je doet heeft indirect of direct gevolgen voor hem of haar. Of je nu werkt in de backoffice of de frontoffice, of je nu toezichthouder bent of beleidsadviseur. Jouw werk raakt de samenleving. Jouw werk doet er toe.

 • Medewerker functioneel beheer zaaksysteem

  07 december 2017

  Wij zoeken voor de afdeling Informatiemanagement en Functioneel Beheer een Medewerker Functioneel Beheer zaaksysteem voor 36 uur (36 uur/1fte)

 • Senior adviseur informatiemanagement (1fte)

  07 december 2017

  De afdeling Informatie is verantwoordelijk voor de tactische en strategische sturing van de informatiehuishouding van de gemeente Arnhem. De afdeling adviseert de directie, het cluster- en programmamanagement, de wijkteams leefomgeving en de verbonden partijen. Voor de kernorganisatie treedt de afdeling op in een opdrachtgevende rol naar de bedrijfsvoeringsorganisatie De Connectie (voor ICT, DIV en basisregistraties) en naar een veelheid aan leveranciers.

 • Vice-voorzitter algemene bezwaarschriftencommissie

  05 december 2017

  De algemene bezwaarschriftencommissie van de gemeente Arnhem adviseert de gemeentelijke bestuursorganen over bezwaarschriften die zijn ingediend in het kader van de Algemene wet bestuursrecht en die zijn gericht tegen besluiten op alle gemeentelijke bestuursrechtsgebieden, behalve op het gebied van belastingen en personele zaken. Als vice-voorzitter controleer je de kwaliteit van het advies van de commissie op juistheid en volledigheid.

 • Stagiairs

  Stagelopen bij de gemeente Arnhem? Solliciteer online via de button 'solliciteren' onderaan de vacaturetekst.

Uitgelicht