Vacatures en stages

Bent u op zoek naar een baan? Wilt u werken bij de gemeente Arnhem? Solliciteren bij de gemeente kan online, op banen die in het vacatureoverzicht hieronder staan.

 • Werken bij gemeente Arnhem

  Als je werkt voor de gemeente Arnhem beteken je iets voor de Arnhemse burger. Wat je doet heeft indirect of direct gevolgen voor hem of haar. Of je nu werkt in de backoffice of de frontoffice, of je nu toezichthouder bent of beleidsadviseur. Jouw werk raakt de samenleving. Jouw werk doet er toe.

 • Medewerker Handhaving - Handhaving Sociaal Domein

  We zijn op zoek naar een medewerker Handhaving voor het cluster Werk en Inkomen, afdeling Handhaving. De afdeling analyseert, verrijkt en onderzoekt (gegevens van) fraudemeldingen, doet adresonderzoeken in het kader van de Basisregistratie Personen (BRP) en houdt zich bezig met activerend handhaven. De afdeling signaleert en voorkomt onrechtmatig gebruik van de Particpatiewet en de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)en doet dit in samenwerking met andere afdelingen van Werk & Inkomen en externe partners.

 • Coördinator beleidsinhoudelijke aspecten P&C-cyclus

  11 oktober 2017

  We zijn op zoek naar een coördinator voor de beleidsinhoudelijke aspecten van de gemeentelijke P&C-cyclus. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de beleidsinhoudelijke kant van het proces dat moet leiden tot de totstandkoming van de producten uit de planning- en controlcylus: o.a. de programmabegroting (MJPB), tussenrapportages (turap's) en het jaarverslag. Hiervoor zet je de lijnen uit en fungeer je als sparringpartner voor programmamanagers, lijnmanagers, beleidsadviseurs en medewerkers van de teams Leefomgeving.

 • Stagiairs

  Stagelopen bij de gemeente Arnhem? Solliciteer online via de button 'solliciteren' onderaan de vacaturetekst.

Uitgelicht