Vacatures en stages

Bent u op zoek naar een baan? Wilt u werken bij de gemeente Arnhem? Solliciteren bij de gemeente kan online, op banen die in het vacatureoverzicht hieronder staan.

 • Werken bij gemeente Arnhem

  Als je werkt voor de gemeente Arnhem beteken je iets voor de Arnhemse burger. Wat je doet heeft indirect of direct gevolgen voor hem of haar. Of je nu werkt in de backoffice of de frontoffice, of je nu toezichthouder bent of beleidsadviseur. Jouw werk raakt de samenleving. Jouw werk doet er toe.

 • Trainees

  Ben jij de topper die wil werken voor Arnhem? Heb je er wel eens over gedacht om te werken voor ruim 150.000 mensen? Dat kan! We zoeken 10 talentvolle trainees die dagelijks voor de mooie hoofdstad van Gelderland willen werken.

 • De Connectie - Afdelingsmanager Basisregistratie (0,5 fte)

  De Connectie is een bedrijfsvoeringsorganisatie van en voor de gemeenten Arnhem, Renkum en Rheden. Op 1 juli 2017 gaat de nieuwe organisatie van start. Vanaf dat moment verzorgt De Connectie bedrijfsvoeringsdiensten voor de gemeenten en enkele andere partijen. De Connectie is op zoek naar een afdelingsmanager Basisregistratie.

 • De Connectie - Afdelingsmanager Administratie en Beheer (1,0 fte)

  De Connectie is een bedrijfsvoeringsorganisatie van en voor de gemeenten Arnhem, Renkum en Rheden. Op 1 juli 2017 gaat de nieuwe organisatie van start. Vanaf dat moment verzorgt De Connectie bedrijfsvoeringsdiensten voor de gemeenten en enkele andere partijen. De Connectie is op zoek naar een Afdelings Administratie en Beheer.

 • Stagiairs

  Stagelopen bij de gemeente Arnhem? Solliciteer online via de button 'solliciteren' onderaan de vacaturetekst.

Uitgelicht