Vacatures en stages

Ben je op zoek naar een baan? Wil je werken bij de gemeente Arnhem? Solliciteren bij de gemeente kan online, op banen die in dit vacatureoverzicht staan.

 • Werken voor Arnhem

  Werk je bij gemeente Arnhem, dan werk je samen met zo’n 1000 medewerkers vóór Arnhem. Samen met de inwoners, de bedrijven en de besturen. Vraaggericht, daadgericht en resultaatgericht.

 • Toezichthouder bossen en parken

  19 augustus 2019

  Wil jij een bijdrage leveren aan de instandhouding van de historische Arnhemse parken en bossen? En wil je werken aan biodiversiteit, klimaatbestendigheid en een hoge gebruikswaarde hiervan? En vind je het leuk medewerkers van een onderhoudsploeg aan te sturen en bewonersvragen te beantwoorden? Dan is de gemeente Arnhem op zoek naar jou!

 • Coördinator vergunningen

  12 augustus 2019

  Ben jij een enthousiaste ervaren professional op het gebied van vergunningverlening Horeca en Evenementen die van aanpakken en afwisseling houdt? En vind je het een uitdaging om met een team een goed resultaat te leveren voor de stad? Dan is de zijn we op zoek naar jou.

 • Senior beheerder openbare verlichting

  12 augustus 2019

  Ben jij die verbindende praktische techneut, de netwerker pur sang met elektrotechnische kennis, die eindverantwoordelijkheid wil dragen voor het beheer van ons verlichtingsnetwerk in de openbare ruimte? En zie je het als een uitdaging om innovatieve ontwikkelingen te realiseren op weg naar een smart city? Dan is de gemeente Arnhem op zoek naar jou!

 • Senior Bestuursadviseur Wonen

  08 augustus 2019

  Weet jij alles over 'wonen' en heb je ervaring bij de overheid? Herken jij kansen en ga je daar direct met het team mee aan de slag? Werk je graag op basis van data en statistieken maar heb je tegelijkertijd en sterke politieke antenne? Dan is de functie senior bestuursadviseur wonen bij de gemeente Arnhem iets voor jou!

 • Voorzitter en lid van de algemene bezwaarschriftencommissie

  29 juli 2019

  Voor de algemene bezwaarschriftencommissie zijn wij op zoek naar een voorzitter en een lid. De taak van de algemene bezwaarschriftencommissie is het adviseren van de gemeentelijke bestuursorganen over de te nemen beslissingen op bezwaarschriften. Deze bezwaarschriften zijn ingediend in het kader van de Algemene wet bestuursrecht en gericht tegen besluiten op alle gemeentelijke bestuursrechtsgebieden.

 • Bestuursadviseur Wonen en Zorg

  17 juli 2019

  Voel jij je als een vis in het water in het speelveld met corporaties, ontwikkelaars en zorgaanbieders? Heb jij affiniteit met en kennis van de thema's wonen en zorg? Ben je zelfstandig, ondernemend en vind je het fijn om een project van A tot Z te begeleiden en af te ronden? Dan is de rol bestuursadviseur wonen en zorg bij de gemeente Arnhem iets voor jou.

 • Stagiairs

  Wil je stagelopen bij de gemeente Arnhem of ben je op zoek naar een werkervaringsplaats? Dat kan! Tijdens een stage of werkervaringsplaats bij de gemeente Arnhem werk je mee in de praktijk, waardoor je merkt dat onze organisatie veel boeiende en uitdagende kanten heeft.