Adviseur Vitale Economie

Ben jij een analytisch en communicatief sterke adviseur die partijen met elkaar in verbinding weet te brengen? En wil jij een bijdrage leveren aan Arnhem als energiestad? Dan is de gemeente Arnhem op zoek naar jou!

Gemeente Arnhem is vol energie en met een hoog ambitieniveau! Binnen het programma Vitale Economie ligt de opgave; het ontwikkelen van een groeiend en versterkend energiecluster voor de stad en de regio. Bedrijven, onderwijs en overheid kunnen zich gezamenlijk richten op het verzilveren van kansen op het gebied van financiering, het werken aan innovaties, het aantrekken van talent en het organiseren van evenementen. Ons imago als energiestad zullen we tegelijkertijd krachtiger moeten uitdragen binnen de doelgroep van bedrijven, investeerders, (inter)nationale beleidsmakers, politici en onderwijsinstellingen.

Wat ga je doen?         

Arnhem wil een nog aantrekkelijker vestigingsklimaat voor bedrijven en instellingen. Wij zijn op zoek naar een senior adviseur die hieraan mee gaat werken. Als adviseur zal jij een bijdrage leveren op zowel inhoudelijk als overstijgend niveau. Je legt verbinding tussen de diverse programma's en programmadoelen om zo een sterker energiecluster te bewerkstelligen samen met je programmateam.

Je bent verantwoordelijk voor het stimuleren van netwerkvorming en ontwikkeling en monitoring van de verschillende projecten die bijdragen aan onderlinge samenwerking van bedrijven en innovaties bevorderen. Jij schakelt tussen verschillende overheidslagen en bedrijven van allerlei niveaus en brengt als een spin in het web partijen bij elkaar. Naast je inhoudelijke werkzaamheden heb jij binnen het team ook een coördinerende rol, ben je sparringpartner en weet jij jouw collega’s en externe partners te inspireren.

Wie zoeken wij?

Jij bent een krachtige adviseur met hart voor ondernemers en met netwerken jouw genen. Je werkt aan de beleidsontwikkeling, bent analytische en hebt een strategisch niveau van denken. Je neemt ruime ervaring mee, bent politiek sensitief en van nature een verbinder en inspirator voor je collega's en externe netwerk. Je ziet in- en extern kansen van en voor het bedrijfsleven én zelf zie je kans om bedrijven onderling te verbinden. Je maakt gedegen keuzes en kan prioriteiten stellen in een werkomgeving die altijd in beweging is. Je weet dit met leiderschap goed te coördineren. 

Verder neem je mee

  • Hbo of wo denk- en kennisniveau
  • Brede bestuurs- en/of bestuurlijke adviseur ervaring
  • Kennis van en ervaring met innovatie, je denkt 'out of the box'

Wat bieden wij je?

  • Een salaris van maximaal € 5756,- bruto per maand bij een volledige aanstelling (schaal 12)
  • Een werkomgeving die volop in ontwikkeling is
  • Persoonlijke ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen de gemeente Arnhem
  • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met vrij te besteden budget
  • Flexibele werktijden, mogelijkheid tot thuiswerken en een goede pensioenregeling

Solliciteren

Heb je belangstelling, reageer dan voor zondag 26 januari 2020 online via de sollicitatiebutton. Let op: de gesprekken vinden plaats op vrijdag 31 januari 2020.

Solliciteren

Contact

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Heleen Sauer, programmamanager, via telefoonnummer 026 377 3441

Voor vragen over het selectieproces kun je contact opnemen met Vera Enklaar, recruiter, via telefoonnummer 026 377 1541.