Adviseur erfgoed

Heb je oog voor zowel cultuurhistorie als nieuwe ontwikkelingen in de stad? Weet je als geen ander partijen met elkaar te verbinden? Wie weet ben je dan de erfgoedadviseur die we zoeken!

Je werkt aan het behoud en de versterking van cultuurhistorische waarden. Je overlegt met eigenaren, architecten, ontwikkelaars en collega's. Je geeft deskundig advies in de planvormingsfase, brengt cultuurhistorische waarden, mogelijkheden en kansen in beeld, doet onderzoek in de praktijk en begeleidt restauraties. 

Als erfgoedadviseur maak je, met behoud van cultuurhistorie, nieuwe ontwikkelingen in de stad mogelijk. Herbestemmingsopgaven en duurzaamheid vormen belangrijke speerpunten in je werk.

Functie-eisen

Je bent een collegiale, praktisch ingestelde, resultaat- en oplossingsgerichte teamspeler met een brede grensoverschrijdende blik. Met jouw sociale en communicatieve vaardigheden weet je partijen met elkaar te verbinden. Een gezonde dosis lef, humor en relativeringsvermogen maken van jou een collega die zich zowel binnen als buiten de organisatie stevig staande weet te houden.

Verder heb je:

  • Een bouwkundige opleiding op erfgoedgebied op minimaal hbo-niveau. Een hbo+ opleiding in de bouwhistorie is een pre
  • Ervaring en inhoudelijke kennis
  • Inzicht in erfgoedprocessen en relevante regelgeving

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris van maximaal € 4225 bruto per maand bij een volledige aanstelling (maximum schaal 10)
  • Persoonlijke ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen de Gemeente Arnhem
  • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met vrij te besteden budget

Solliciteren

Heb je belangstelling, reageer dan voor 31 mei 2019. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 11 juni 2019.

Solliciteren

Contactinformatie

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Robert Haarman, strategisch bestuursadviseur, via telefoonnummer 026 377 17 24.

Voor vragen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Hilal Celik, P&O-adviseur, via telefoonnummer 026 377 44 72.
 

Uitgelicht

Uw Reactie
Uw Reactie