Business controller

Ben jij die verbindende, proactieve, analytische adviseur die goed is met cijfers en die aan de voorkant kan meedenken bij de opzet van projecten en opgaven voor de stad? Dan is de gemeente Arnhem op zoek naar jou!

Gemeente Arnhem is vol energie. De groenste stad van Nederland. Het thuis van culturele gezelschappen en uiteenlopende opleidingen. Met ruimte voor ondernemingen, netwerken en communities. Van sport en mode tot design en energie.

Over de organisatie

Werk je bij gemeente Arnhem, dan werk je samen met zo’n 1.000 medewerkers vóór Arnhem. Samen met de inwoners, de bedrijven en de besturen. Vraaggericht, daadgericht en resultaatgericht. Je talent inzetten voor de stad. Je verder ontwikkelen dankzij persoonlijke ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. En werken bij gemeente Arnhem levert je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket op. Zo krijg je een budget dat je kunt besteden aan reiskosten, een fiets of een fitnessabonnement en kun jij je vakantiegeld opnemen in elke gewenste maand of juist opsparen tot het eind van het jaar.

De functie: business controller

Als business controller werk je samen met je financiële collega's als sparring partner voor bestuur en management vanuit jouw expertise. Jij bent hèt aanspreekpunt en adviseur voor jouw accounts en programma-/projectmanagers als het gaat om financiën en control, inclusief de P&C-cyclus. Je legt en onderhoudt daartoe verbindingen met je klant, bestuurders en relevante spelers binnen en buiten de gemeente. Aan de voorkant van een project denk je mee over de inrichting, zodat verantwoording achteraf inzichtelijk is.

Zo werk je vanuit jouw expertise bijvoorbeeld mee aan de totstandkoming van de verduurzaming van de nieuwe trolleybussen, maar ook aan de realisatie van meer uitstroom uit de uitkering. Verder werk je aan veiligheid, inclusie, integratie, interculturalisatie, antidiscriminatie, publieke dienstverlening en projecten in het fysieke domein.
Naast het signaleren van risico's en het adviseren over de beheersing ervan bewaak je dat activiteiten binnen jouw account voldoen aan de eisen van doelmatigheid en rechtmatigheid. Je doet mee met de verdere ontwikkeling van de afdeling.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris van minimaal € 2.795 en maximaal € 4.859 bruto per maand bij een volledige aanstelling (minimum schaal 10 en maximum schaal 11)
  • Een open cultuur met humor, gericht op samen de klus te klaren
  • Persoonlijke ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen de gemeente Arnhem
  • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met vrij te besteden budget

Functie-eisen

Jij hebt zowel affiniteit met de stad als met cijfers. Jij maakt verbinding met je klant en je kunt goed samenwerken. Daarbij ben je adviesvaardig, resultaatgericht en kun je goed analyseren. Verder ben je stressbestendig, communicatief vaardig en sta je open voor verdere ontwikkeling. 

Tot slot heb je:

  • HBO/WO-niveau met minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Kennis van en ervaring met financiën en control

Solliciteren

Heb je belangstelling? Reageer dan vóór 25 maart 2019 online via de sollicitatiebutton. Je komt dan terecht bij de website van Werken in Gelderland. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 3 april 2019.

Solliciteren

Contactinformatie

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Bas van den Berg, adjunct-afdelingshoofd Financiën & Control, via telefoonnummer 026 377 4571 of 06 24 555 616. Voor vragen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Francisca van der Meer, P&O adviseur, via telefoonnummer 026 377 4752.

Uitgelicht

Uw Reactie
Uw Reactie