Senior beheerder Stedelijk waterbeheer (1 fte)

We zoeken een senior beheerder met verstand van riolering en liefde voor Arnhem. Het cluster Openbare Ruimte richt zich op het beheer en onderhoud van de openbare ruimte in Arnhem. De taak: Arnhem schoon, heel en veilig houden.

Het cluster Openbare Ruimte bestaat uit 7 afdelingen: Projectleiding en directievoering, Ontwerp, Programmeren, Beheer, Wijkonderhoud, Stedelijk Onderhoud en Vergunningen & Handhaving.

Over de afdeling

De afdeling Programmeren formuleert beleidskaders rondom openbare ruimte. De medewerkers zijn verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van integrale en gebiedsgerichte programmering van het beheer en onderhoud van de openbare ruimte.

De vakgroep Stedelijk Waterbeheer hoort ook bij de afdeling. Deze vakgroep beheert het vrijverval rioolstelsel, randvoorzieningen, infiltratievoorzieningen, de gemalen en persleidingen, de druksystemen, de fonteinen, het nautisch beheer, de beken en watergangen die niet in het beheer van de Waterschappen zijn en de duikers.

Functieomschrijving

Als senior beheerder beheer je het vrijverval rioolstelsel en de randvoorzieningen. Je vertaalt inspectiegegevens naar concrete projecten. Je bent opdrachtgever van de autonome rioolvervangings- en reliningsprojecten en van het programma voor dagelijks onderhoud.

Je houdt overzicht van de stand van zaken van alle riolerings-projecten. Je adviseert over technische aspecten van voorstellen, ontwerpen en plannen op het gebied van het beheer van de riolering. Verder herken je de mogelijkheden die rioolbeheer biedt om wateroverlast tegen te gaan.

Functie-eisen

We zoeken iemand met een stevige persoonlijkheid. Daarnaast heb je:

  • ruime ervaring in het werkveld
  • een civieltechnische opleiding op HBO+ niveau
  • kennis van het hydraulisch functioneren van rioolstelsels, ervaring met het ontwerp van rioolstelsels, goede kennis van reliningstechnieken en in het waterbeheer toegepaste materialen
  • het certificaat NEN 3399/EN 13508-02
  • kennis van (de ontwikkelingen van) het landelijk beleid op het gebied van stedelijk waterbeheer
  • ervaring met projectmatig werken
  • enige kennis van RioGL, het beheerprogramma Kikker en GIS-applicaties

Verder is het prettig als je:

  • een teamspeler en netwerker bent
  • brede verbanden ziet
  • kennis van de lokale Arnhemse situatie hebt

Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van opleiding en ervaring word je ingeschaald tussen het minumum van aanloopschaal 9 (€ 2.591 bruto per maand) en het maximum van schaal 10 (€ 4.224,- bruto per maand) op basis van een 36-urige werkweek (salarispeil 1 januari 2018).

Contactinfo

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Frans Gooren, afdelingshoofd Programmeren, via telefoonnummer 026-377 4254 of per e-mail via frans.gooren@arnhem.nl.

Voor informatie over de procedure kun je contact opnemen met Harry Vleeming, P&O-adviseur, via telefoonnummer 026-377 4262 of per e-mail via harry.vleeming@arnhem.nl.

Interesse?

Je kunt tot en met maandag 7 januari 2019  solliciteren via onderstaande button. Je komt dan terecht bij de website van Werken in Gelderland.

Solliciteren

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.
 

Uitgelicht

Wat vindt u van onze website?