Senior beheerder openbare verlichting

Ben jij die verbindende praktische techneut, de netwerker pur sang met elektrotechnische kennis, die eindverantwoordelijkheid wil dragen voor het beheer van ons verlichtingsnetwerk in de openbare ruimte? En zie je het als een uitdaging om innovatieve ontwikkelingen te realiseren op weg naar een smart city? Dan is de gemeente Arnhem op zoek naar jou!

Als senior beheerder openbare verlichting ben jij diegene die eindverantwoordelijk is voor zowel het beleid als beheer van het verlichtingsnetwerk in de openbare ruimte. Naast installatieverantwoordelijkheid ben je ook verantwoordelijk voor de kwaliteit van het netwerk en het beheerplan inclusief het financieel beheer. Ook stel je de meerjaren investeringsplan voor vervanging op. 

Binnen het cluster Openbare Ruimte werk je intensief samen in een klein team met collega's die werkzaam zijn op verschillende afdelingen. Als senior beheerder voer jij de regie op de relevante processen, financiën en werkzaamheden binnen de vakgroep. Naast het beheer onderhoud je ook contacten met de teams leefomgeving en bewoners over (nieuwe) ontwikkelingen. Je zet toekomstvisie om in beleid. Denk bijvoorbeeld aan doorontwikkeling van LED, hergebruik producten, het circulair maken van producten en gebruik, controle door slimme systemen, sensoren/camera's in masten, oplaadpunten auto's in masten. Ook beoordeel jij innovatieve ontwikkelingen op meerwaarde en beheerkosten.      

Wat bieden wij je

  • Een salaris van minimaal € 2.591,- bruto per maand (salarisschaal 9) en maximaal € 4.225,- bruto per maand (salarisschaal 10), afhankelijk van opleiding en ervaring
  • Een dynamisch en enthousiast team met open cultuur
  • Persoonlijke ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen de gemeente Arnhem
  • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met vrij te besteden budget

Wat neem je mee?

Je bent een innovatieve teamplayer gericht op samenwerken, die uitstekend kan netwerken en communiceren.  Je kunt visie omzetten in beleid en beschikt over een politieke antenne en politieke sensitiviteit. Je werkt graag mee aan de ontwikkeling van een innovatief en toekomstgericht verlichtingsnetwerk. Daarbij ben je doortastend en besluitvaardig. Ook kun je goed delegeren.

Verder neem je mee?

  • Elektrotechnische opleiding op HBO-niveau
  • Minimaal 3 jaar werkervaring binnen het vakgebied verlichting
  • Affiniteit met het maken van beleid

Solliciteren

Heb je belangstelling, reageer dan voor 11 september 2019 via www.werkeningelderland.nl . De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 20 september 2019.

Solliciteren

Contactinformatie

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Johan Willemsen afdelingshoofd Beheer via telefoonnummer 026-3774464.
Voor vragen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Harry Vleeming, P&O adviseur, via telefoonnummer 026-3774262.