Stagiair(e) Vastgoed

Ben jij een ondernemende student met gevoel voor politieke, bestuurlijke en regionale verhoudingen? En wil je een bijdrage leveren op het gebied van vastgoed? Dan is de gemeente op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Een juridische legger opstellen voor de huurovereenkomsten van het vastgoed. Voor elk verhuurd vastgoedobject is er een huurcontract; alle actuele kenmerken per object willen we op een A4 per object kunnen overzien - dat is de legger. Bij huurcontracten voor gebouwd vastgoed hoort een demarcatie (afspraken tussen eigenaar en huurder). Daar zijn veel variaties in en in de hoofdzaken willen we in de legger kunnen terugzien. De legger moet ook helpen om in een oogopslag te zien of er allonges en dergelijke zijn. De opdracht omvat het ontwikkelen van de legger en deze toepassen.

Wat bieden wij je? 

  • Een maandelijkse stagevergoeding
  • Een kritische open en opbouwende cultuur
  • Een leerzame en interessante ervaring en daarmee een waardevolle aanvulling op je CV
  • De stageopdracht wordt uiteraard in onderling overleg met jou aangescherpt

Wat neem je mee?

Jij bent de sterk analytische juridische professional en je komt in complexe zaken snel tot de kern en je bent in staat om door te pakken indien noodzakelijk. Je hebt lef en overtuigingskracht. Verder straal je rust uit en vind je het niet nodig om altijd op 'safe' te spelen.

De voorkeursrichting (opleiding) voor deze stage is hbo Rechten.

Solliciteren

Heb je belangstelling, reageer dan voor 19 december 2019 online via de sollicitatiebutton.

Solliciteren

Contactinformatie

Voor inhoudelijke vragen op het gebied van stages kun je contact opnemen met de stagecoördinator, dit doe je door te mailen naar stage@arnhem.nl.