Stagiair(e) Leren & Ontwikkelen afdeling P&O Gemeente Arnhem

Ben jij ondernemend en nieuwsgierig naar mens en organisatie. Geloof jij ook dat leren & ontwikkelen de inzetbaarheid van mensen vergroot binnen organisaties? Wil jij met dit onderwerp aan de slag én ervaring opdoen binnen de lokale overheid. Dan is gemeente Arnhem op zoek naar jou.

Gemeente Arnhem is vol energie. De groenste stad van Nederland. Het thuis van culturele gezelschappen en uiteenlopende opleidingen. Met ruimte voor ondernemingen, netwerken en communities. Van sport en mode tot design en energie.

Arnhem met jouw talent

Werk je bij gemeente Arnhem, dan werk je samen met zo’n 1000 medewerkers vóór Arnhem. Samen met de inwoners, de bedrijven en de besturen. Vraaggericht, daadgericht en resultaatgericht. Jouw talent inzetten voor de stad. 

Stage lopen bij de gemeente Arnhem betekent dat je voldoende mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen, om met je schoolopdrachten bezig te zijn en ook de koppeling tussen het onderwijs en de praktijk ervaart. Je hebt een vaste stagebegeleider waar je regelmatig je opdrachten en werkzaamheden mee kunt bespreken.

Stagiair(e) Leren & Ontwikkelen

Je bent onderdeel van het team het team van P&O-advies en werkt nauw samen met de adviseur leren & ontwikkelen. Om als gemeente het juiste te kunnen doen voor haar inwoners, streven we naar medewerkers die plezier hebben in hun werk. Dat lukt als zij werk doen wat bij hen past en mee kunnen en willen bewegen met veranderingen die op hen afkomen. We ondersteunen hen hierbij met diverse ontwikkelgerichte faciliteiten. Een daarvan is een intern trainingsaanbod. Wil jij hierover adviseren en dit voor het najaar vormgeven? Dan is dit een leuke stageplek voor jou. Deze opdracht willen we samen met jou verder concretiseren.

Wat bieden wij je

• Een stagevergoeding van € 325, - per maand bij een fulltime stage
• de mogelijkheid je te ontwikkelen en oriënteren bij HR
• de mogelijkheid je netwerk te vergroten
• Een leerzame en interessante ervaring en daarmee een waardevolle aanvulling op je CV.
• Mogelijkheid tot thuiswerken en flexibele werktijden (we koersen op resultaat en niet op aanwezigheid).

Wat neem je mee?

Een frisse-blik, affiniteit met het onderwerp, enthousiasme om met elkaar iets nieuws neer te zetten en energie om er iets van te maken.

Verder neem je mee
• Je bent bezig met een HBO studie, sterke voorkeur voor opleidingskunde of je hebt aantoonbaar affiniteit met organisatieontwikkeling en leren.
• Je kan goed analyseren, stelt kritische vragen en durft je mening te uiten
• Je bent creatief, kan snel schakelen en bent in staat om te overtuigen
• Je vindt het leuk om te bouwen aan een netwerk
• Je deelt je kennis en werkt graag samen, maar bent ook in staat om zelfstandig keuzes te maken.

Solliciteren

Heb je belangstelling reageer dan online via de sollicitatiebutton.

Solliciteren

Contactinformatie

Voor inhoudelijke vragen over deze stageplek kun je contact opnemen met Marjolein Hoefsloot, adviseur opleiden & leren, via telefoonnummer 026 377 2321.

Voor algemene vragen op het gebied van stages kun je contact opnemen met de stagecoördinator Cleide Argôlo, dit doe je door te mailen naar stage@arnhem.nl