Stagiair(e) Plan van aanpak en uitvoering Passagiersterminal Haven Arnhem

Ben jij een zelfstandige en ondernemende student met passie voor ondernemen? En wil je een bijdrage leveren aan het verbeteren van de dienstverlening in het havengebied van Arnhem? Dan is gemeente Arnhem op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Met het project passagiersterminal Haven Arnhem willen we de dienstverlening aan de passagiers van de cruisevaart verbeteren. Het ontvangen van passagiers op de schepen loopt nu chaotisch, ongastvrij en soms zelfs gevaarlijk. Door een ontvangstaccommodatie te organiseren hoopt Haven Arnhem de logistiek op de kade, bij vertrek en ontschepen, te verbeteren. Als stagiair bij het cluster Openbare Ruimte stel je een plan van aanpak op waarin je beschrijft wat er nodig is om dit probleem aan te pakken en stel je een haalbaarheidsonderzoek in naar zowel de praktische haalbaarheid als de economische haalbaarheid van een passagiersterminal. Welke functies denk je onder te kunnen brengen bij een passagiersterminal en hoe zou je een dergelijke passagiersterminal kunnen exploiteren?   

Wat bieden wij je? 

  • Een maandelijkse stagevergoeding
  • Een kritische open en opbouwende cultuur
  • Een leerzame en interessante ervaring en daarmee een waardevolle aanvulling op je CV
  • De stageopdracht wordt uiteraard in onderling overleg met jou aangescherpt

Wat neem je mee?

Je hebt enthousiasme voor horeca en de dienstverlening aan passagiers en bezoekers van onze kade in Arnhem. Je bent sterk in het bedenken van een concept en weet partijen te motiveren om mee te werken aan jouw concept. Je vindt het geen probleem om je te verdiepen in het wel en wee van de cruisevaart en bent creatief in het bedenken van een werkbaar en economisch haalbaar concept. Verder kun je goed zelfstandig werken en ben je een echte doener.       

De voorkeursrichting (opleiding) voor de stage is hbo Bedrijfskunde, hbo Hotelvakschool of hbo Toerisme.

Solliciteren

Heb je belangstelling, reageer dan voor 16 december 2019 online via de sollicitatiebutton.

Solliciteren

Contactinformatie

Voor inhoudelijke vragen op het gebied van stages kun je contact opnemen met de stagecoördinator, dit doe je door te mailen naar stage@arnhem.nl.