Stagiair(e) Open Data

Wil je in een meewerk- of afstudeerstage een bijdrage leveren aan een transparante overheid, samen met het kernteam Open Data van de afdeling informatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over de opdracht

Het gaat om een meewerk- of afstudeerstage. We zoeken iemand die samen met het kernteam Open Data van de afdeling Informatie het gebruik van Open Data binnen kan stimuleren. We willen ook onze interne en externe partners enthousiasmeren voor het gebruik van open data.

Je gaat aan de slag met het verzamelen, beschrijven (metadata) en het publiceren van data op de portal Open Data. Creatieve en goede ideeën om ons portal aantrekkelijker te maken zijn van harte welkom. Daarnaast ga je lobbyen bij interne opdrachtgevers om hun data als open data te ontsluiten.

Wie zoeken we?

Je bent gemotiveerd en iemand die graag nieuwe dingen leert in een politieke organisatie.  Je wil graag projectmatig meewerken aan het ontsluiten van open data en het communiceren ervan. Maar je neemt ook het initiatief voor mogelijke verbetervoorstellen in dit proces en lobbyt in de organisatie wie een dataset als open data beschikbaar wil stellen.

Wat wij je bieden: 

  • Een stagevergoeding van € 325 per maand bij een fulltime stage
  • Een leerzame en interessante ervaring en daarmee een waardevolle aanvulling op je CV
  • De stageopdracht wordt uiteraard in onderling overleg met jou aangescherpt

Solliciteren

Heb je belangstelling, reageer dan voor 31 mei 2019.

Solliciteren

Contactinformatie

Voor inhoudelijke vragen rondom stages kun je contact opnemen met de stagecoördinator van de gemeente via stage@arnhem.nl.
 

 

Uitgelicht

Uw Reactie
Uw Reactie