Technisch Deskundige Vastgoed

Ben jij een enthousiaste professional met verstand van het beheren van vastgoed? En wil jij je inzetten voor duurzaam maatschappelijk vastgoed? Dan is de gemeente Arnhem op zoek naar jou!

Arnhem is vol energie. De groenste stad van Nederland. Het thuis van culturele gezelschappen en uiteenlopende opleidingen. Met ruimte voor ondernemingen, netwerken en communities. Van sport en mode tot design en energie.

Werk je bij de gemeente Arnhem, dan werk je samen met zo’n 1000 medewerkers vóór Arnhem. Samen met de inwoners, de bedrijven en andere organisaties. Vraaggericht, daadgericht en resultaatgericht. Je talent inzetten voor de stad. Je verder ontwikkelen dankzij persoonlijke ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. En werken bij de gemeente Arnhem levert je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket op. Zo krijg je een budget dat je kunt besteden aan reiskosten, een fiets of een fitnessabonnement en kun jij je vakantiegeld opnemen in elke gewenste maand of juist opsparen tot het eind van het jaar.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het technisch beheer van een vastgoedportefeuille en in deze functie gaat het specifiek om de portefeuille sport en welzijn. Kern van het werk is dat je met een meerjarenonderhoudsplan jouw panden in conditie houdt. Met inzet van gecontracteerde bedrijven zorg je er voor dat planmatig onderhoud en storingsonderhoud wordt uitgevoerd, rekening houdend met bijzonder onderhoud en projecten. Je adviseert op alle technische aspecten die zich in jouw gebouwen voordoen. Jouw bondgenoot is de vastgoedmanager van deze portefeuille.

De afdeling Vastgoedmanagement beheert en exploiteert de gehele gemeentelijke vastgoedportefeuille in opdracht van opdrachtgevers bij de andere clusters en de wijkteams leefomgeving. Dit gaat om het vastgoed dat in bezit van de gemeente is en blijft. De afdeling bestaat uit ongeveer 25 mensen. De portefeuille omvat 200.000m2 BVO, daarnaast is er een grote hoeveelheid objecten in de openbare ruimte (zoals weides, pachtgronden, ligplaatsen) en tijdelijk vastgoed; er zijn 700 verhuurcontracten. Er is een begin gemaakt om gebouwen te verduurzamen en daar ligt nog een flinke uitdaging.

Binnen de afdeling wordt in allerlei verbanden samengewerkt. Met jouw expertise ben jij ook breed inzetbaar op (projectmatige) werkzaamheden binnen de afdeling.

Deze vacature ontstaat omdat er binnen afzienbare tijd een medewerker met pensioen zal gaan.

Wat bieden wij je?

 • Een salaris van € 2.702 (minimum schaal 9) tot maximaal € 4.406 bruto per maand (maximum van schaal 10);
 • Een tijdelijke overeenkomst, met uitzicht op vast;
 • Persoonlijke ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen de gemeente Arnhem;
 • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met vrij te besteden budget.

Verder neem je mee

 • Uitstekende contactuele eigenschappen, omdat je in deze functie voortdurend met andere mensen te maken hebt (binnen en buiten de organisatie);
 • Gedegen en actuele vakkennis, bij voorkeur met een afgeronde HBO-opleiding; vanwege de samenstelling van het team technici is vooral bouwkundige expertise gewenst; een pre is een combinatie met andere technische kennis (E, W, constructie, brandveiligheid);
 • Kennis en ervaring met meerjarenonderhoudsprogramma's (wij werken met Planon) en gebouwbeheersystemen;
 • Feeling voor duurzaamheid en innovatie;
 • Een pro-actieve opstelling als zich problemen voordoen bij uitvoering van werkzaamheden;
 • Je weet je rol naar de huurder/gebruiker toe constructief in te vullen, in het bewustzijn dat je de eigenaar vertegenwoordigt;
 • Je bent een teamspeler.

Solliciteren

Heb je belangstelling, reageer dan voor dinsdag 28 januari 2020 online via de sollicitatiebutton. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 4 februari en/of donderdag 6 februari 2020.

Solliciteren

Contact

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Marianne de Widt afdelingshoofd Vastgoedmanagement via telefoonnummer 026- 377 4374.

Voor vragen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Harry Vleeming, P&O adviseur, via telefoonnummer 026- 377 4262.