Toezichthouder bossen en parken

Wil jij een bijdrage leveren aan de instandhouding van de historische Arnhemse parken en bossen? En wil je werken aan biodiversiteit, klimaatbestendigheid en een hoge gebruikswaarde hiervan? En vind je het leuk medewerkers van een onderhoudsploeg aan te sturen en bewonersvragen te beantwoorden? Dan is de gemeente Arnhem op zoek naar jou!

Als toezichthouder ben je, samen met je collega's, verantwoordelijk voor een deskundig onderhoud van de historische Arnhemse bossen en parken. Je ziet wat er nodig is om de biodiversiteit te verhogen. Je houdt hierbij rekening met een veranderend klimaat en een verantwoorde gebruiksdruk van natuurliefhebbers, wandelaars, sportliefhebbers etc. in parken en bossen. Je ondersteunt de stadsdeelmanager bij overleggen met de aannemers en je adviseert over oplossingen voor geconstateerde knelpunten. Je stelt overzichten, rapporten en werkplanningen op en draagt bij aan het verder integreren van digitale hulpmiddelen waardoor het werk makkelijker en efficiënter georganiseerd kan worden. Je beantwoordt vragen van bewoners en bedrijven, verwerkt ze in het digitale systeem en zorgt dat ze verder naar tevredenheid worden afgehandeld.

In deze omgeving kun jij jouw talent en ervaring inzetten waarbij je beweegt op het snijvlak van het dagelijks onderhoud met betrekking tot groen en ecologie, flora en fauna, belevingswaarde en gebruik. Je kijkt breed en creatief naar de kwaliteit van de fysieke omgeving om de leefbaarheid van Arnhem en het welbevinden van bezoekers en inwoners te bevorderen. 

De afdeling Wijkonderhoud bestaat uit ruim 30 mensen, waaronder 6 stadsdeelmanagers, 9 toezichthouders, 9 medewerkers onderhoud.

Wat bieden wij je?

 • Een salaris van maximaal € 3.805,- bruto per maand (max. schaal 9)
 • Een kritische open en opbouwende cultuur
 • Persoonlijke ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen de gemeente Arnhem
 • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met vrij te besteden budget
 • Een dienstwoning in combinatie met toezicht in parken buiten werktijden, behoort tot de mogelijkheden

Wat neem je mee?

Jij bent de spin in het web m.b.t. het toezicht in onze bossen en parken en je laat je niet snel uit het veld slaan. In een soms hectische omgeving kom je snel tot de kern en ben je in staat om door te pakken indien noodzakelijk. Je hebt lef, overtuigingskracht en Je communiceert makkelijk op verschillende niveaus. Verder straal je rust uit en vind je het niet nodig om altijd op safe te spelen. 

Verder neem je mee

 • MBO/+ opleiding bos- en natuurbeheer, opzichter/uitvoerder
 • Kennis en/of ervaring op het gebied van bos of landgoederen beheer
 • Kennis en/of ervaring op het gebied van flora en fauna
 • Ervaring met planmatig werken en ben je een doener
 • Derden (vaak aannemers) durven aanspreken op gemaakte afspraken
 • Vaardigheid in het omgaan met burgers van verschillende pluimage
 • Aantoonbare vaardigheden in het gebruik van digitale hulpmiddelen.
 • Ervaring met het gebruik en kennis van de RAW-systematiek.

Solliciteren

Heb je belangstelling, reageer dan vóór dinsdag 10 september 2019 online via de sollicitatiebutton.
De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 24 september 2019. 

Solliciteren

Een assesment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Contactinformatie

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Martin Kloppenburg afdelingshoofd Wijkonderhoud via telefoonnummer 026 - 377 4456 of met Kees Hin, stadsdeelmanager, via telefoonnummer 026 - 377 5060.
Voor vragen over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Harry Vleeming, P&O adviseur, via telefoonnummer 026 - 3774262.

De vacature gaat gelijktijdig intern en extern.