Werken voor Arnhem

Werk je bij gemeente Arnhem, dan werk je samen met zo’n 1000 medewerkers vóór Arnhem. Samen met de inwoners, de bedrijven en de besturen. Vraaggericht, daadgericht en resultaatgericht.

Jouw talent inzetten voor de stad. Je verder ontwikkelen dankzij persoonlijke ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. En werken bij gemeente Arnhem levert je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket op. Zo krijg je een budget dat je kunt besteden aan reiskosten, een fiets of een fitnessabonnement, kun je je vakantiegeld opnemen in elke gewenste maand of juist opsparen tot het eind van het jaar.

Gemeente Arnhem is vol energie. De groenste stad van Nederland. Het thuis van culturele gezelschappen en uiteenlopende opleidingen. Met ruimte voor ondernemingen, netwerken en communities. Van sport en mode tot design en energie.

Wij zijn continu op zoek naar goede mensen om onze gemeente toekomstbestendig te maken en te houden. Niet alleen talentvolle, jonge hoger opgeleiden en vakmensen, ook mensen met ervaring zijn hard nodig. Als gemeente hebben we regelmatig stages en vacatures.

Uitgelicht

Uw Reactie
Uw Reactie