Melding of klacht openbare ruimte

Ligt er een tegel scheef? Is er een boom omgewaaid? Fijn als u dit aan ons doorgeeft, dan gaan wij ermee aan de slag.

U kunt deze meldingen doorgeven via Fixi. Als u uw e-mailadres opgeeft, houden we op de hoogte van de voortgang van uw melding. Op het achterlaten van persoonlijke gegevens geldt de privacyverklaring van de gemeente Arnhem. 

Meer informatie over privacy, de verwerking en bescherming van persoonsgegevens door de Fixi website en Fixi app vindt u in het privacybeleid van Decos, de leverancier van Fixi.

Melding maken via Fixi website

Fixi app

Ook kunt u een melding doen met de Fixi app. Via de app kunt u de status van uw melding in de gaten houden en kunt u reageren op uw melding, ook nadat deze is afgehandeld door de gemeente.

U kunt de Fixi app downloaden in de Appstore en Google Playstore:

Downloaden voor Apple
Downloaden voor Android

Voor optimaal gebruiksgemak staan standaard alle machtigingen in de Fixi app aan. Ook na het uitzetten van één of meer machtigingen kunt u een melding openbare ruimte plaatsen. Zo houdt u zelf controle op de machtigingen die u aan deze app geeft.

Spoedeisende klacht of melding?

Wij raden u aan spoedeisende meldingen en/of klachten altijd telefonisch aan ons door te geven via telefoonnummer 0800 - 1809. Buiten kantoortijden behandelen we alleen via dit nummer spoedeisende meldingen of klachten.

Straatverlichting defect

Wanneer u een melding maakt over straatverlichting, helpt het ons als u het lichtmastnummer van de lantaarnpaal doorgeeft. Storingen in de openbare verlichting proberen wij binnen 10 werkdagen te verhelpen.

Overlast van bedrijven

Heeft u last van bouwactiviteiten, geluidsoverlast (door bijvoorbeeld evenementen, horeca of andere bedrijven) of verontreiniging van lucht of bodem door bedrijven? Dan kunt u dit bij de Omgevingsdienst melden via het milieuklachtensysteem  .