Trouwambtenaren

De gemeente Arnhem biedt u meerdere trouwambtenaren aan zodat u uw huwelijk een extra persoonlijk tintje kan geven.

Als u in de gemeente Arnhem gaat trouwen of een geregistreerd partnerschap wilt aangaan kunt u uw voorkeur uitspreken voor een trouwambtenaar. In overleg met de ambtenaar bepaalt u hoe de ceremonie er ongeveer uit komt te zien. Het kan voorkomen dat de trouwambtenaar van uw keuze niet beschikbaar is, een andere trouwambtenaar zal dan uw ceremonie verzorgen. Hieronder treft u een lijst aan met de trouwambtenaren.
 

Trouwambtenaren gemeente Arnhem

 

Sebastien Baroncini

Basti Baroncini

Bij een huwelijksceremonie is een groot deel standaard. Ja-zeggen kan namelijk maar op één manier, en ook die handtekening moet gewoon op de akte. Maar toch maakt het nogal wat uit wie jullie huwelijk sluit. Het gaat om stijl. En smaak. Wat past bij júllie als stel?

Ik ben geen cabaretier, maar ik vind wel dat er wat gelachen mag worden. Je kiest bewust voor elkaar en het is 2019, weet je nog? Losjes en ontspannen; met aandacht voor de liefde, maar ook een beetje vaart erin. Een groot deel van mijn ceremonies bestaat uit interactie, omdat ik wil dat júllie centraal staan in plaats van ik.

Mijn talent (als interviewer) ligt bij het naar boven halen van persoonlijke verhalen: hoe jullie elkaar hebben leren kennen, waarom je van elkaar houdt, waarom je juist nu trouw wil beloven aan elkaar. Het is voor mij een eer en voorrecht jullie in de echt te mogen verbinden. Met afstand is dit het leukste bijbaantje ter wereld. Daarom doe ik er álles aan (nou ja, veel dan) om de ceremonie onvergetelijk te maken. 

 

Ingrid Ebens

Ingrid Ebens

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!
Wat leuk dat jullie dat op een van de sfeervolle locaties in de gemeente Arnhem gaan doen. Je hebt je liefde gevonden maar wilt dit nu gaan delen met iedereen die je lief is!
En nu ben je op zoek naar een trouwambtenaar die precies de juiste woorden vindt en kleur geeft aan jullie huwelijks ceremonie. Het is tenslotte het officiële en romantische hoogtepunt van jullie trouwdag!
Hoe doe ik dat? Voor mij is het een uitdaging om de ceremonie iets extra’s mee te geven.
Daarom wil ik jullie beter leren kennen zodat ik straks een sprankelend verhaal over jullie verbinding kan vertellen. Dat doe ik uiterst persoonlijk, met humor en diepgang, informeel maar stijlvol en puur. De boeiende en persoonlijke gesprekken maken het dan ook iedere keer weer bijzonder voor mij om een huwelijk te mogen voltrekken.
Heb ik je interesse gewekt? Neem dan contact op met de afdeling burgerzaken van de gemeente.
Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en wens je alvast veel plezier met de voorbereidingen op jullie dag!

 

Trouwambtenaar Rutger Jan van der Gaag

Rutger Jan van der Gaag

Trouwen is een plechtig en heel feestelijk gebeuren. Je verbindt je uit liefde aan elkaar voor een gezamenlijke toekomst, in goede en eventueel mindere tijden. Je doet dat op je eigen manier. Bescheiden in eigen kring of groots met familie en vrienden. Naast je getuigen, is er een vertegenwoordiger van de gemeente. Die sluit je huwelijk officieel namens de gemeente. Graag luister ik goed naar jullie om er voor te zorgen dat jullie huwelijk, geheel naar jullie wensen, een mooi, plechtig maar vooral onvergetelijk feestelijk moment zal zijn!

 

Grietje Pottie

Grietje Pottie

Jullie zijn verloofd. Straks zeggen jullie ‘Ja’ tegen elkaar: ‘Ja’ tegen de liefde en ‘Ja’ tegen een leven lang samen. Dat is bijzonder! Héél bijzonder. Misschien weten jullie perfect wat voor trouwceremonie jullie willen. Misschien zijn jullie nog op zoek. In ieder geval vraagt jullie ja-woord om een unieke aanpak. Een unieke aanpak betekent maatwerk. En maatwerk betekent dat ik jullie écht wil leren kennen. Op die manier kan ik jullie bijzondere verhaal met humor, enthousiasme, en persoonlijk van begin tot eind, vertellen. Als jullie daarnaast ook van een Vlaams accent houden, zijn we helemaal een match ;)

 

  Jacqueline Reijers

Jacqueline Reijers

Sinds 2000 ben ik werkzaam als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) en kan ik samen met jullie ervoor zorgen dat de huwelijksvoltrekking helemaal van “jullie” wordt! Hoe groots of intiem jullie die dag ook invullen het gaat om maatwerk. Jullie trouwdag is een unieke gebeurtenis die je wilt beleven en dat gevoel wil je delen. Het moment van de dag is natuurlijk het voltrekken van het huwelijk, de huwelijksceremonie. Als trouwambtenaar kun je de huwelijksvoltrekking een eigen eerbetoon aan jullie liefde laten worden. Geen toeristische informatie over de gemeente, de historie van de trouwzaal of de glas-in-lood ramen, maar een persoonlijk en sprankelend verhaal over jullie verbinding. Respectvol, persoonlijk, met diepgang, humor en verrassend. De kers op de taart! Gun jezelf meer dan een standaard Jawoord en wie weet zeggen wij dan “JA”  tegen elkaar.

 

charlotte waardenburg portret

Charlotte Waardenburg

Geen zin in een saaie trouwplechtigheid? Ik ook niet en dat hoeft tegenwoordig ook niet. Er is zo veel mogelijk en ik vertel jullie daar graag meer over in een voorgesprek. In het voorgesprek neem ik de tijd om jullie te leren kennen, zodat ik jullie liefdesverhaal goed kan verwoorden. Ook hoor ik graag of jullie nog speciale wensen hebben. Ik hou ervan om er iets heel persoonlijks van te maken, een huwelijksceremonie die helemaal bij jullie past. Liefst met een mooie balans tussen humor en serieus. In het Nederlands of in het Engels. Kortom, er is van alles mogelijk! Ik zou het een grote eer vinden om jullie trouwambtenaar te mogen zijn.

 

 Sabine Willemsen

Sabine Willemsen

Jullie grote dag komt eraan en misschien heb ik de eer jullie te mogen trouwen. Even een korte introductie wie ik ben, zodat jullie mij alvast een beetje leren kennen. Daarna hebben we het weer fijn over jullie prachtige dag. Ik ben Sabine Willemsen, getrouwd en trotse moeder van mijn fantastische kinderen, Sterre en Benjamin. Ik heb een eigen bedrijf waarmee ik mij voornamelijk richt op training en coaching. Met jullie input schrijf ik een vrolijke speech die een lach tevoorschijn tovert. En het meest belangrijk is dat het een persoonlijke speech is waar jullie jezelf in herkennen. Het is per slot van rekening jullie dag, waarin ik een eervolle kleine rol mag spelen zonder daarbij zelf op de voorgrond te treden. Dit alles doe ik met veel enthousiasme en aandacht.  Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten.

 

Trouwambtenaar Nienke Pol

Nienke Pol

Mijn naam is Nienke Pol en van oorsprong kom ik uit de journalistiek. Schrijven is mijn passie, ik ben een verhalenverteller. Inmiddels ben ik al heel wat jaren actief als Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand. Bibberend begonnen in de gemeente Rheden in 2003. Nu een stuk relaxter in daarbij nog drie gemeenten, waaronder Arnhem. Mijn motto: Trouwen is leuk! Met andere woorden, natuurlijk is het een serieuze aangelegenheid, maar wel een plezierige. Dus geen zwaarmoedigheid en geen belerende woorden. Een ceremonie gaat om emotie en wat mij betreft is humor ook een emotie. Er mag gelachen worden. Ik ben pas tevreden als bruidspaar en gasten geraakt worden maar vooral er met plezier aan terug blijven denken. Ik nodig jullie van harte uit voor een persoonlijke ontmoeting bij mij aan de keukentafel om jullie wensen vorm te geven.

 

Silvia Bierdrager trouwambtenaar

Silvia Bierdrager

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Een fantastische tijd is aangebroken met alle voorbereidingen naar jullie grote dag. Jullie zoeken de perfecte trouwlocatie, de beste fotograaf, de jurk en natuurlijk je eigen trouwambtenaar! Mijn naam is Silvia Bierdrager. Ik ben al een aantal jaren trouwambtenaar en ik kan je vertellen dat ik de leukste baan heb. En de woorden ‘ja ik wil’ staat voor mij nummer ÉÉN! Net als ieder ander bruidspaar wil je natuurlijk zelf de regie in handen hebben, het is tenslotte jullie dag. Trouwen met elkaar, is ook wettelijk kiezen voor elkaar. Of dat twee mensen van hetzelfde of verschillend geslacht zijn is voor mij geen issue.
Iedereen heeft recht op liefde en geluk en natuurlijk een mooie huwelijksplechtigheid! Ik ga daarvoor graag met jullie in gesprek. Het verhaal vertel ik, met veel passie en toewijding op jullie trouwdag. Geen onnodige formele taal, maar een ontspannen ceremonie met een persoonlijke warme speech, waarbij jullie, het bruidspaar, het middelpunt zijn en samen met de gasten kunnen genieten. Ik geloof in de liefde en daarom wil ik met veel plezier en trots jullie trouwambtenaar zijn!

 

Lilian Oostveen

Lilian Oostveen

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Jullie zeggen “ja” tegen elkaar; een woordje dat vaak makkelijk wordt gebruikt. Maar jullie “ja” is verre van toevallig gebruikt. Jullie ja-woord is verbinding naar en met elkaar. Samen met jullie maak ik dat moment uniek en persoonlijk. Hoe doe ik dat? Door goed te luisteren, door in het voorgesprek veel vragen te stellen, door jullie over elkaar te laten vertellen, door humor te gebruiken als het kan door serieus te zijn op momenten dat het moet. Jullie verhaal, jullie liefde, dat is waar het om gaat. Samen met jullie ga ik op zoek naar de vorm en inhoud die bij jullie past. Wat ik belangrijk vind is dat jullie je herkennen in de ceremonie. Is dat luchtig en speels? Prima. Heeft het een diepere laag? Kan ook. Is dat een combinatie van beide? Helemaal prima. Ik doe dat op een betrokken, hartelijke en energieke manier. Telkens weer voel ik me bevoorrecht als ik mag bijdragen aan dit belangrijke moment. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en samen  “ja ik wil”  te vertalen in een warme, ontspannen en persoonlijke huwelijksvoltrekking.

 

Helga Rijke

Helga Rijke

“To tie the knot“ zeggen ze op z’n Engels. Precies! Je maakt verbinding. Verbinding met elkaar. Je kiest voor elkaar en legt dat vast (the knot/de knoop). Of het nu een huwelijk is of een geregistreerd partnerschap…… Het feit is, dat je het gaat vastleggen dat je voor elkaar kiest! 

at ís een speciaal gevoel. Een gevoel dat vanaf dat moment als een rode draad door je voorbereidingen loopt. Al deze voorbereidingen vragen om zorgvuldigheid, aandacht en inlevingsvermogen, maar ook het creatief meedenken om van jullie wensen een prachtige herinnering te maken in de vorm van deze ceremonie. Tijdens het kennismakingsgesprek, ontmoeten wij elkaar. Graag luister ik naar wat jullie belangrijk vinden om deze dag te vervullen. Jullie verhalen van alle dag, maar ook de bergen en dalen, jullie talenten en persoonlijke ervaringen. Alles met een lach (met ook ruimte voor  tranen). Muziek, sfeer, omgeving, intiem of uitbundig…. Ik hoor het graag! Hebben jullie vragen, stel ze gerust. Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand kijk ik er naar uit om samen met jullie deze speciale ceremonie voor te bereiden. 

And….if you wish the ceremony to be held in English? No problem!

 

Inge de Bruijn

Inge de Bruijn

Het gaat er om dat jullie trouwdag voor jullie heel speciaal wordt. Graag draag ik, wat het officiële deel betreft, daar mijn steentje aan bij! Het is samen met jullie een vreugdevolle ontdekkingsreis. Voor mij heel bijzonder om zomaar ineens betrokken te raken in jullie persoonlijke leven. Aandacht, goed luisteren en vragen, respect en inleving, ruimte laten: jullie staan voor mij centraal. Daarnaast kan ik jullie informeren over alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn om jullie trouwdag ook die van JULLIE te maken!