Trouwambtenaren

De gemeente Arnhem biedt u meerdere trouwambtenaren aan zodat u uw huwelijk een extra persoonlijk tintje kan geven.

Als u in de gemeente Arnhem gaat trouwen of een geregistreerd partnerschap wilt aangaan kunt u uw voorkeur uitspreken voor een trouwambtenaar. In overleg met de ambtenaar bepaalt u hoe de ceremonie er ongeveer uit komt te zien. Het kan voorkomen dat de trouwambtenaar van uw keuze niet beschikbaar is, een andere trouwambtenaar zal dan uw ceremonie verzorgen. Hieronder treft u een lijst aan met de trouwambtenaren.
 

Trouwambtenaren gemeente Arnhem

 

Basti Baroncini

Basti Baroncini

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Iedere trouwambtenaar in Arnhem heeft z’n eigen kleur en smaak, en ook ik probeer op mijn eigen wijze bij te dragen aan een onvergetelijke dag. Drie dingen vind ik daarin belangrijk, ook om het zo afgestemd en persoonlijk mogelijk te maken. 
Allereerst dat er naast de serieuze momenten ook wat te lachen valt. Het is 2020, dus het mag ook gewoon losjes en ontspannen. Natuurlijk openen we het huwelijk met aandacht en liefde, maar dat mag ook relaxed. 

Daarnaast bestaat een groot deel van mijn ceremonies uit interactie. Dat doe ik omdat ik wil dat júllie centraal staan, en niet ik. Natuurlijk kun je vertrouwen op mijn stevige ervaring, maar ik stel me daarin wel dienstbaar op. Het gaat deze dag immers om jullie.

En ten slotte houd ik van ceremonies waar een beetje vaart in zit. Niemand zit te wachten op “en toen ging je naar groep 6” of de geschiedenis van het stadhuis. In mijn ceremonies gaan we naar de kern van jullie liefde… en maken we in één vlotte beweging ruimte voor taart en champagne.

 

Ingrid Ebens

Ingrid Ebens

Zeggen jullie straks “JA” tegen mij?

Van harte gefeliciteerd. Het is zover, jullie gaan trouwen!
Als je straks allebei ‘ja’ zegt is het officieel: 
jullie kiezen voor elkaar. 

Kies je voor mij als trouwambtenaar, dan weet je zeker dat je feestdag al begint tijdens de huwelijksceremonie. 
Ik heb veel ervaring en denk graag met jullie mee!  Jullie persoonlijke verhaal en eigen sfeer bepalen hoe het officiële gedeelte van jullie trouwdag eruitziet. 
Om dat mogelijk te maken doe ik veel meer dan die ene vraag stellen!

Voordat ik een hartelijke en persoonlijke toespraak ga schrijven maken we ruim van tevoren uitgebreid kennis met elkaar, want het is belangrijk dat er een “klik” tussen ons is. Door goed te luisteren krijg ik al snel een helder beeld van jullie relatie, karakters en wensen.  
Daarna ga ik aan de slag om onder woorden te brengen wat een bijzonder stel jullie zijn en waarom jullie voor elkaar kiezen. Zo creëren we samen een betekenisvolle en prachtige start van jullie huwelijk.

In een ongedwongen sfeer, met de juiste dosis humor, stel ik jullie dan die ene vraag, dus leun maar achterover en geniet. Jullie hoeven alleen nog maar “JA” te zeggen!

Hoe je ook wilt trouwen: ik zeg alvast graag ‘ja’ tegen jullie
 

 

Trouwambtenaar Rutger Jan van der Gaag

Rutger Jan van der Gaag

Trouwen is een plechtig en heel feestelijk gebeuren. Je verbindt je uit liefde aan elkaar voor een gezamenlijke toekomst, in goede en eventueel mindere tijden. Je doet dat op je eigen manier. Bescheiden in eigen kring of groots met familie en vrienden. Naast je getuigen, is er een vertegenwoordiger van de gemeente. Die sluit je huwelijk officieel namens de gemeente. Graag luister ik goed naar jullie om er voor te zorgen dat jullie huwelijk, geheel naar jullie wensen, een mooi, plechtig maar vooral onvergetelijk feestelijk moment zal zijn!

 

Grietje Pottie

Grietje Pottie

Jullie zijn verloofd. Straks zeggen jullie ‘Ja’ tegen elkaar: ‘Ja’ tegen de liefde en ‘Ja’ tegen een leven lang samen. Dat is bijzonder! Héél bijzonder. Misschien weten jullie perfect wat voor trouwceremonie jullie willen. Misschien zijn jullie nog op zoek. In ieder geval vraagt jullie ja-woord om een unieke aanpak. Een unieke aanpak betekent maatwerk. En maatwerk betekent dat ik jullie écht wil leren kennen. Op die manier kan ik jullie bijzondere verhaal met humor, enthousiasme, en persoonlijk van begin tot eind, vertellen. Als jullie daarnaast ook van een Vlaams accent houden, zijn we helemaal een match ;)

 

  Jacqueline Reijers

Jacqueline Reijers

Sinds 2000 ben ik werkzaam als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS) en kan ik samen met jullie ervoor zorgen dat de huwelijksvoltrekking helemaal van “jullie” wordt! Hoe groots of intiem jullie die dag ook invullen het gaat om maatwerk. Jullie trouwdag is een unieke gebeurtenis die je wilt beleven en dat gevoel wil je delen. Het moment van de dag is natuurlijk het voltrekken van het huwelijk, de huwelijksceremonie. Als trouwambtenaar kun je de huwelijksvoltrekking een eigen eerbetoon aan jullie liefde laten worden. Geen toeristische informatie over de gemeente, de historie van de trouwzaal of de glas-in-lood ramen, maar een persoonlijk en sprankelend verhaal over jullie verbinding. Respectvol, persoonlijk, met diepgang, humor en verrassend. De kers op de taart! Gun jezelf meer dan een standaard Jawoord en wie weet zeggen wij dan “JA”  tegen elkaar.

 

charlotte waardenburg portret

Charlotte Waardenburg

Trouwen in coronatijd. Het lijkt misschien niet te doen met alle regels, maar er zijn best veel mogelijkheden naast alle onmogelijkheden. Kom je er niet uit, dan help ik jullie graag. Want ook in deze tijd maak ik een ceremonie op maat en doe ik er uiteraard een schepje bovenop om deze dag voor jullie extra memorabel te maken. 
 
Ik hou ervan om er iets heel persoonlijks van te maken, een huwelijksceremonie die helemaal bij jullie past. Liefst met een mooie balans tussen humor en serieus. Ik hou van informeel en een vrolijke sfeer en vooral… NIET SAAI. Als jullie willen kan ik de ceremonie ook nog muzikaal omlijsten, want naast mijn werk als trouwambtenaar, ben ik professioneel zangeres. Misschien hebben jullie wel een lied dat ik als: De Zingende Trouwambtenaar, voor jullie en jullie gasten mag zingen tijdens dit bijzondere moment. Kortom, er is van alles mogelijk, ook in deze bizarre tijd. Ik zou het een grote eer vinden om jullie trouwambtenaar te mogen zijn!

 

portret nienke pol

Nienke Pol

Trouwen met plezier; dat lijkt heel logisch. Tenslotte hebben jullie besloten er een feest van te maken. Wat mij betreft begint dat feest al met een spetterende, emotie- maar vooral ook humorvolle ceremonie. Er mag een traan gelaten worden, maar zeker ook gelachen. Mijn missie is om jullie verhaal, van ontmoeting tot aanzoek, zo integer mogelijk te vertellen. Zodat bruidspaar en gasten zich herkennen in de romantiek, maar ook in de grappige anekdotes, het verrassende aanzoek en in jullie verklaring van de liefde voor elkaar. Trouwen is leuk! Met andere woorden, natuurlijk is het een serieuze aangelegenheid, maar wel een plezierige. Dus geen zwaarmoedigheid en geen belerende woorden. Ik ben pas tevreden als bruidspaar en gasten geraakt worden maar vooral er met plezier aan terug blijven denken. Ik nodig jullie van harte uit voor een persoonlijke ontmoeting bij mij aan de keukentafel om jullie wensen vorm te geven.

 

Silvia Bierdrager trouwambtenaar

Silvia Bierdrager

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Een fantastische tijd is aangebroken met alle voorbereidingen naar jullie grote dag. Jullie zoeken de perfecte trouwlocatie, de beste fotograaf, de jurk en natuurlijk je eigen trouwambtenaar! Mijn naam is Silvia Bierdrager. Ik ben al een aantal jaren trouwambtenaar en ik kan je vertellen dat ik de leukste baan heb. En de woorden ‘ja ik wil’ staat voor mij nummer ÉÉN! Net als ieder ander bruidspaar wil je natuurlijk zelf de regie in handen hebben, het is tenslotte jullie dag. Trouwen met elkaar, is ook wettelijk kiezen voor elkaar. Of dat twee mensen van hetzelfde of verschillend geslacht zijn is voor mij geen issue.
Iedereen heeft recht op liefde en geluk en natuurlijk een mooie huwelijksplechtigheid! Ik ga daarvoor graag met jullie in gesprek. Het verhaal vertel ik, met veel passie en toewijding op jullie trouwdag. Geen onnodige formele taal, maar een ontspannen ceremonie met een persoonlijke warme speech, waarbij jullie, het bruidspaar, het middelpunt zijn en samen met de gasten kunnen genieten. Ik geloof in de liefde en daarom wil ik met veel plezier en trots jullie trouwambtenaar zijn!

 

Lilian Oostveen

Lilian Oostveen

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Jullie zeggen “ja” tegen elkaar; een woordje dat vaak makkelijk wordt gebruikt. Maar jullie “ja” is verre van toevallig gebruikt. Jullie ja-woord is verbinding naar en met elkaar. Samen met jullie maak ik dat moment uniek en persoonlijk. Hoe doe ik dat? Door goed te luisteren, door in het voorgesprek veel vragen te stellen, door jullie over elkaar te laten vertellen, door humor te gebruiken als het kan door serieus te zijn op momenten dat het moet. Jullie verhaal, jullie liefde, dat is waar het om gaat. Samen met jullie ga ik op zoek naar de vorm en inhoud die bij jullie past. Wat ik belangrijk vind is dat jullie je herkennen in de ceremonie. Is dat luchtig en speels? Prima. Heeft het een diepere laag? Kan ook. Is dat een combinatie van beide? Helemaal prima. Ik doe dat op een betrokken, hartelijke en energieke manier. Telkens weer voel ik me bevoorrecht als ik mag bijdragen aan dit belangrijke moment. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en samen  “ja ik wil”  te vertalen in een warme, ontspannen en persoonlijke huwelijksvoltrekking.

 

Inge de Bruijn

Inge de Bruijn

Het gaat er om dat jullie trouwdag voor jullie heel speciaal wordt. Graag draag ik, wat het officiële deel betreft, daar mijn steentje aan bij! Het is samen met jullie een vreugdevolle ontdekkingsreis. Voor mij heel bijzonder om zomaar ineens betrokken te raken in jullie persoonlijke leven. Aandacht, goed luisteren en vragen, respect en inleving, ruimte laten: jullie staan voor mij centraal. Daarnaast kan ik jullie informeren over alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn om jullie trouwdag ook die van JULLIE te maken!