Grietje Pottie

Van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Het belangrijkste ‘ja’ van je leven nadert snel. Graag kijk ik samen met jullie naar een heel eigen en persoonlijke invulling van de ceremonie.

Hoe mensen elkaar ontmoeten is vaak een moment van pure magie. Niet zelden hoor ik dat ze bij de allereerste blik sprakeloos zijn en dat alles in een flits verandert. Of het nu de grote voorzienigheid is, goddelijke interventie, karma of gewoon liefde: 2 zielen hebben elkaar gevonden. Naar dát moment wil ik graag terug in de ceremonie. In een bevlogen toespraak neem ik jullie en jullie gasten gedurende de hele ceremonie mee op reis door jullie geschiedenis, jullie liefde en de toekomst die jullie voor ogen hebben. 

Bruidsparen omschrijven me als feestelijk, enthousiast, grappig en diepzinnig. Ik voel me het best als het wat informeel mag (behalve natuurlijk de officiële, wettelijke momenten). Ik ben Vlaams van origine, dus weet hoe het is om in een ander land te leven. Ik geef daarom ook met liefde multiculturele ceremonies vorm.