Lilian Oostveen

Samen met jullie maak ik het moment van “ja, ik wil” uniek en persoonlijk. Ik doe dat op een sprankelende, hartelijke en humorvolle manier.

Hoe doe ik dat? Door humor te gebruiken als het kan door serieus te zijn op momenten dat het moet. Jullie verhaal, jullie liefde, dat is waar het om gaat. Samen met jullie ga ik op zoek naar de vorm en inhoud die bij jullie past. Wat ik belangrijk vind, is dat jullie je herkennen in de ceremonie. Is dat luchtig, speels en humorvol? Prima. Heeft het een diepere laag? Kan ook. Is dat een combinatie van beide? Prachtig. Ik doe dat op een betrokken, hartelijke en energieke manier. Vol met interactie tijdens de ceremonie. Zo wordt het een moment van iedereen. Vanaf het eerste moment van onze kennismaking ben ik betrokken. Ik zorg ervoor dat jullie “ja ik wil” vertaald wordt in een warme, ontspannen en persoonlijke huwelijksvoltrekking. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten. 

Referenties

Eric en Jamie

Jouw sprankelende aanwezigheid heeft onze trouwdag speciaal gemaakt. Je hebt precies de juiste woorden gekozen en de sfeer goed aangevoeld. Ook toen ons huwelijk een paar keer verzet moest worden, dacht jij mee. Zo gaf je ons het vertrouwen dat het allemaal goed kwam; niet alleen op de dag zelf maar ook in de aanloop er naartoe. We hadden ons niet beter kunnen wensen. 

Lieke en Pieter

Het was top! Alles werkte mee op onze trouwdag. Doordat jij ook onze getuigen bij de ceremonie betrok, werd het een moment van ons allemaal. Jouw open en hartelijke manier van praten, zorgde ervoor dat iedereen zich op z’n gemak voelde. Je speelde in op de situatie en daardoor werd het heel ontspannen. “Goh, zo kan het  dus ook” hoorden we achteraf. We hebben zoveel complimenten gekregen. Dank je wel lieve Lilian!