Silvia Bierdrager

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Een fantastische tijd is aangebroken met alle voorbereidingen naar jullie grote dag. Jullie zoeken de perfecte trouwlocatie, de beste fotograaf, de jurk en natuurlijk je eigen trouwambtenaar!

Mijn naam is Silvia Bierdrager. Ik ben al een aantal jaren trouwambtenaar en ik kan je vertellen dat ik de leukste baan heb. En de woorden ‘ja ik wil’ staat voor mij nummer ÉÉN! Net als ieder ander bruidspaar wil je natuurlijk zelf de regie in handen hebben, het is tenslotte jullie dag. Trouwen met elkaar, is ook wettelijk kiezen voor elkaar. Of dat 2 mensen van hetzelfde of verschillend geslacht zijn is voor mij geen issue.

Iedereen heeft recht op liefde en geluk en natuurlijk een mooie huwelijksplechtigheid! Ik ga daarvoor graag met jullie in gesprek. Het verhaal vertel ik, met veel passie en toewijding op jullie trouwdag. Geen onnodige formele taal, maar een ontspannen ceremonie met een persoonlijke warme speech, waarbij jullie, het bruidspaar, het middelpunt zijn en samen met de gasten kunnen genieten. Ik geloof in de liefde en daarom wil ik met veel plezier en trots jullie trouwambtenaar zijn!