Heeft u een aanmaning gemeentelijke belastingen 2018 ontvangen?

Dan is het belangrijk om snel iets te doen. Het kan zijn dat de aanslag aan uw aandacht is ontsnapt. Betaal dan zo spoedig mogelijk de aanslag alsnog. Lukt het niet om de aanslag in één keer te betalen? Dan kunt u hiervoor een automatische incasso voor afgeven.

Het bedrag van de aanslag wordt in zes termijnen afgeschreven, de eerste termijn wordt op 28 mei afgeschreven. De laatste termijn wordt afgeschreven op 29 oktober.

Betalen in termijnen

Mijnoverheid.nl

Heeft u de aanslag helemaal niet ontvangen? Dan kan het zijn dat u in het verleden heeft aangegeven dat u overheidspost, dus ook de gemeentelijke belastingaanslag, via Mijn Overheid wilt ontvangen. Dit bent u misschien vergeten. Check daarom de berichtenbox van Mijn Overheid. Waarschijnlijk is uw aanslag daar bezorgd.

Mijnoverheid.nl