Omgevingsdienst Regio Arnhem

Omgevingsdienst Regio Arnhem (ODRA) behandelt voor de gemeente Arnhem de aanvragen voor omgevingsvergunningen en voert taken uit op het gebied van toezicht en handhaving.

ODRA behandelt sinds april 2013 voor onder meer gemeente Arnhem de aanvragen voor omgevingsvergunningen en voert taken uit op het gebied van toezicht en handhaving. Per 1 januari 2017 heeft de gemeente Arnhem ook de adviesbouwtaken overgedragen aan ODRA.

Wat betekent dit voor u?

Per 1 januari 2017 beantwoordt ODRA uw (ver-)bouwvragen via telefoon en e-mail. Vanaf die datum krijgt u op informatieve vragen over bestemmingsplannen en omgevingsvergunningen (inclusief bouwvergunning, vergunningvrij bouwen) dus een antwoord van ODRA.

Vragen

U kunt contact opnemen met ODRA als:

ODRA is bereikbaar via (026) 37 71 600 of via postbus@odra.nl.
Op afspraak kunt u ons bezoeken in het Stadskantoor aan de Eusebiusbuitensingel 53, Arnhem

Voor vragen over overige vergunningen (bijvoorbeeld een horeca vergunning of een evenementenvergunning) kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen Openbare Ruimte van de gemeente Arnhem. Dit kan via het contactformulier of telefoonnummer 0900-1809.

De balie van het gemeentelijk loket Bouwen Wonen en Leefomgeving blijft op afspraak te bezoeken in het stadhuis, Koningstraat 38 Arnhem (via voorafgaande afspraak op 0900-1809). Bij die balie kunt u inzage krijgen in bouwarchiefdocumenten (mits niet digitaal).

ODRA is een samenwerkingsverband van elf gemeenten en provincie Gelderland. Deze gemeenten zijn: Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rijnwaarden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar.

 

Uitgelicht

Uw Reactie
Uw Reactie