Sectorindeling vergunninghoudersplaatsen

Uw parkeervergunning is uitsluitend geldig op de parkeerplaatsen voor vergunninghouders in de sector die op de vergunning staat vermeld. Hier kunt u de sector indeling van vergunninghoudersplaatsen in de gemeente Arnhem bekijken.

Kaart

Bekijk op de kaart hoe de sectorindeling vergunninghoudersplaatsen in Arnhem eruit ziet.

Sector A: Centrum

Het gebied begrensd door Ooststraat, Eusebiusbuitensingel, Airborneplein, Nijmeegseweg, Eusebiusbuitensingel, Velperbuitensingel, Velperplein, Jansbuitensingel, Willemsplein, Spoorlijn Utrecht Arnhem tot aan de Brugstraat, Brugstraat, Utrechtsestraat, Vijfzinnenstraat, Wolvengang, Oude Kraan, Boterdijk, de rivier de Rijn tot aan de Ooststraat,  inclusief de genoemde straten en/of straatdelen maar met uitzonderingvan de Eusebiusbuitensingel (tussen airborneplein en Velperbinnensingel) en de Velperbuitensingel.

Sector B: Lombok

Het gebied begrensd door het Stationsplein-west, Utrechtsestraat, Vijfzinnenstraat, Wolvengang, Onderlans, de rivier de Rijn tot aan de kruising Onderlangs met de N225, Onderlangs Utrechtseweg, Oranjestraat tot aan de spoorlijn Utrecht Arnhem, de spoorlijn Utrecht-Arnhem tot aan het Stationsplein-west, met dien verstande dat de genoemde straten geen deel uitmaken van de sector, behalve Onderlangs, Utrechtsestraat, Utrechtseweg tussen Onderlangs en de Oranjestraat.

Sector C: Burgemeesterswijk en Heijenoord

Het gebied begrensd door de Amsterdamseweg tussen de Zijpendaalseweg en de Bovenbrugstraat, de Bovenbrugstraat, Noordelijke Parallelweg tot aan de Brouwerijweg, de Brouwerijweg, de Amsterdamseweg tussen Brouwerijweg en de Burgemeester Weertsstraat, de Burgemeester Weertsstraat, de Zijpendaalseweg tot aan de Amsterdamseweg, inclusief alle genoemde straten met uitzondering van de Brouwerijweg.

Sector D: Spoorhoek

Het gebied begrensd door het Velperplein, Apeldoornsestraat, Spoordijk, en de Steenstraat, inclusief de genoemde straten, met uitzondering van de Steenstraat en Velperplein.

Sector E: Spijkerkwartier

Het gebied begrensd door de Ir. JP van Muijlwijkstraat, de Hertogstraat, de Driekoningendwarsstraat, de Karel van Gelderstraat, Spijkerstraat, Dullertstraat C.A. Thiemestraat, Thorbeckestraat, Groen van Prinstererstraat, Johan de Wittlaan, Boulevard Heuvelink, Eusebiusbuitensingel, Velperbuitensingel, inclusief genoemde straten en straatdelen doch met uitzondering van het parkeerterrein Spijkerstraat tegenover huisnummer 239 en de parkeergarage onder de Coöp, aangewezen parkeerplaatsen ten behoeve van het Spijkerkwartier. In grote delen van het gebied 26075 is parkeren met een parkeervergunning slechts toegestaan van maandag tot en met zaterdag vóór 09.00 uur en na 18.00 uur en op zondag van 00.00 uur tot 24.00 uur. Indien dit van toepassing is wordt dit met onderborden aangegeven.

Sector F: Transvaalwijk

Het gebied dat wordt begrensd door Apeldoornseweg tot aan de St. Peterlaan, de spoorlijn Zevenaar-Arnhem, Zijpendaalseweg tot aan Sonsbeekweg en Sonsbeekweg, met inbegrip van de genoemde straten en/of straatdelen.

Sector G: Molenkom

Molenkom.

Sector H: Spijkerkwartier

Met een hek afgesloten parkeerterrein aan de Spijkerstraat tegenover huisnr. 239.

Sector K: St Marten

Het gebied dat wordt begrensd door Apeldoornseweg, Jacob Cremerstraat, Sloetstraat, Staringplein, Hommelseweg en Sonsbeeksingel, doch met uitzondering van de Apeldoornseweg, Jacob Cremerstraat, Sloetstraat en Staringplein.

Sector M: Nieuwe Kadekwartier

Het gebied dat wordt begrensd door de Nieuwe Kade, de Ooststraat, de Eusebiusbuitensingel, de Boulevard Heuvelink, de Van Oldenbarneveldtstraat tot de rivier de Rijn met inbegrip van alle genoemde straten maar met uitzondering van de Eusebiusbuitensingel.

Sector N: Parkeergarage Velperpoort

Parkeergarage Velperpoort, aangewezen parkeerplaatsen ten behoeve van het Spijkerkwartier.

Sector O: Parkeergarage onder de Coöp

Parkeergarage onder de Coöp, aangewezen parkeerplaatsen ten behoeve van het Spijkerkwartier.

Uitgelicht

Uw Reactie
Uw Reactie