Sectorindeling vergunninghoudersplaatsen

Uw parkeervergunning is uitsluitend geldig in de sector die voor uw adres geldt.
Hier kunt u de sector indeling in de gemeente Arnhem bekijken.

Kaart

Bekijk op de kaart hoe de sectorindeling vergunninghoudersplaatsen in Arnhem eruit ziet.

Sector A: Centrum

Het gebied begrensd door Ooststraat, Eusebiusbuitensingel, Velperbuitensingel, Velperplein, Jansbuitensingel, Willemsplein, Spoorlijn Utrecht Arnhem tot aan de Brugstraat, Brugstraat, Utrechtsestraat, Vijfzinnenstraat, Wolvengang, Onderlangs, Boterdijk, de rivier de Rijn tot aan de Ooststraat,  inclusief de genoemde straten en/of straatdelen maar met uitzonderingvan de Eusebiusbuitensingel (tussen airborneplein en Velperbinnensingel), de Velperbuitensingel en het Velperplein (tussen de Steenstraat en de Ir. JP van Muijlwijkstraat).

Sector B: Lombok

Het gebied begrensd door het Stationsplein-west, Utrechtsestraat, Vijfzinnenstraat, Wolvengang, Onderlangs, de rivier de Rijn tot aan de kruising Onderlangs met de N225, Onderlangs Utrechtseweg, Oranjestraat tot aan de spoorlijn Utrecht Arnhem, de spoorlijn Utrecht-Arnhem tot aan het Stationsplein-west, met dien verstande dat de genoemde straten geen deel uitmaken van de sector, behalve Onderlangs, Utrechtsestraat, Utrechtseweg tussen Onderlangs en de Oranjestraat.

Sector C: Burgemeesterswijk en Heijenoord

Het gebied begrensd door de Amsterdamseweg tussen de Zijpendaalseweg en de Bovenbrugstraat, de Bovenbrugstraat, Noordelijke Parallelweg tot aan de Brouwerijweg, de Brouwerijweg, de Amsterdamseweg tussen Brouwerijweg en de Burgemeester Weertsstraat, de Burgemeester Weertsstraat, de Zijpendaalseweg tot aan de Amsterdamseweg, inclusief alle genoemde straten.

Sector D: Spoorhoek

Het gebied begrensd door het Velperplein, Apeldoornsestraat, Spoordijk en Ir. JP van Muijlwijkstraat, inclusief de genoemde straten, met uitzondering van Velperplein.

Sector E: Spijkerkwartier

Het gebied begrensd door de Ir. JP van Muijlwijkstraat, Steenstraat, Hertogstraat, Karel van Gelderstraat, Spijkerstraat, Dullertstraat C.A. Thiemestraat, Thorbeckestraat (tot Fagelstraat), Groen van Prinstererstraat, Johan de Wittlaan (zijde Spijkerkwartier, oneven huisnummers), Boulevard Heuvelink (zijde Spijkerkwartier, oneven huisnummers), fietspad tussen Boulevard Heuvelink en de Eusebiusbuitensingel, Eusebiusbuitensingel, Velperbuitensingel, Velperplein tot aan de IR. JP van Muijlwijkstraat, inclusief genoemde straten en straatdelen, met uitzondering van de Ir. JP van Muijlwijkstraat en Sector H, N en O.

In grote delen van het gebied 26075 is parkeren met een parkeervergunning slechts toegestaan van maandag tot en met zaterdag vóór 09.00 uur en na 18.00 uur en op zondag van 00.00 uur tot 24.00 uur. Als  dit van toepassing is, wordt dit met onderborden aangegeven.

Sector F: Transvaalwijk

Het gebied dat wordt begrensd door Apeldoornseweg tot aan de St. Peterlaan, de spoorlijn Zevenaar-Arnhem, Zijpendaalseweg tot aan Sonsbeekweg en Sonsbeekweg, inclusief de genoemde straten en/of straatdelen.

Sector G: Molenkom

Molenkom.

Sector H: Spijkerkwartier

Met een hek afgesloten parkeerterrein aan de Spijkerstraat tegenover huisnummer 239.

Sector K: St Marten

Het gebied dat wordt begrensd door Apeldoornseweg, Jacob Cremerstraat, Sloetstraat, Staringplein, Hommelseweg en Sonsbeeksingel, met uitzondering van de Apeldoornseweg, Jacob Cremerstraat, Sloetstraat en het Staringplein.

Houdt u er rekening mee dat er voor sector K een wachttijd is van ruim 5 jaar.

Sector M: Nieuwe Kadekwartier

Het gebied dat wordt begrensd door de Nieuwe Kade, de Ooststraat, de Eusebiusbuitensingel, de Boulevard Heuvelink (zijde Nieuwe Kadekwartier even huisnummers), de Johan de Wittlaan (zijde Nieuwe Kadekwartier even huisnummers) tot de Heemskerckstraat, Heemskerckstraat, Broekstraat, de Van Oldenbarneveldtstraat, Westervoortsedijk, Nieuwe Kade tot de rivier de Rijn met inbegrip van alle genoemde straten maar met uitzondering van de Eusebiusbuitensingel en de Heemskerckstraat.

Sector N: Parkeergarage Velperpoort

Parkeergarage Velperpoort, aangewezen parkeerplaatsen ten behoeve van het Spijkerkwartier.

Sector O: Parkeergarage onder de Coöp

Parkeergarage onder de Coöp, aangewezen parkeerplaatsen ten behoeve van het Spijkerkwartier.