GelrePas

Met de GelrePas kunt u tegen flinke kortingen of gratis meedoen aan allerlei activiteiten. Vraag bij de vereniging of activiteit van uw keuze of u korting krijgt met de Gelrepas. Kijk voor actuele aanbiedingen op www.gelrepas.nl.

Voor wie is de GelrePas?

Hoe kunt u de GelrePas aanvragen?

Woont u in Arnhem en heeft u geen uitkering van de gemeente? Dan kunt u de pas online aanvragen op de website van de GelrePas.

Online aanvragen

U kunt ook zelf een aanvraagformulier Gelrepas (pdf, 119kB) downloaden, invullen en opsturen naar de gemeente Arnhem, Cluster Werk & Inkomen, Antwoordnummer 3740, 6800 XA Arnhem.

Woont u in de gemeente Duiven, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort of Zevenaar en ontvangt u geen uitkering van uw gemeente? Vraag de pas dan aan in de gemeente waar u woont.

Begeleiderspas

Bent u slecht ter been, durft u niet alleen over straat of zijn er andere redenen dat u begeleiding nodig heeft? Dan kunt u in aanmerking komen voor een begeleiderspas. Met deze pas kan iemand u begeleiden en dat hoeft niet steeds dezelfde begeleider te zijn. De begeleider profiteert dan van dezelfde kortingen als de pashouder. De begeleiderspas moet u aanvragen in de gemeente waar u woont.