Hoe gaat het?

Ontvangt u een uitkering en heeft u ons lang niet gesproken? Dan willen we graag horen hoe het met u gaat.

Persoonlijke ondersteuning

We hebben sommige Arnhemmers die een uitkering ontvangen al een tijdje niet gesproken. Misschien geldt dat ook voor u. Wij hebben hierdoor weinig zicht op uw leefsituatie of dat van uw gezin en kunnen u dus niet optimaal ondersteunen. Werk en Inkomen is anders gaan werken. Wij werken nu met 6 gebiedsteams in Arnhem. Hierdoor sluiten we beter aan op wat er gebeurt bij u in de wijk. U krijgt te maken met 1 contactpersoon, ook wel regisseur genoemd, die bij u in de wijk werkt. Zo weet u altijd bij wie u terecht kunt met werkvragen of inkomensvragen. 

Kennismakingsgesprek met uw contactpersoon

Bij Arnhemmers die we lange tijd niet hebben gesproken, valt de komende periode een uitnodigingskaartje in de brievenbus om persoonlijk kennis te maken met de regisseur. Persoonlijke aandacht en ondersteuning staan voorop. Ook wijzen wij u de weg naar mogelijke voorzieningen, als u daar nog geen gebruik van maakt. Als het na het kennismakingsgesprek handig is om nog andere zaken met u te bespreken, dan maakt de regisseur een vervolgafspraak met u.

Direct contact

De regisseurs kunnen natuurlijk niet iedereen tegelijk spreken. Wilt u niet wachten op de uitnodiging? Neem dan contact op met ons via telefoonnummer 0800-1809. Zij zorgen er dan voor dat uw regisseur een afspraak met u maakt. Wij kijken er naar uit u te weer spreken.

Campagnebeeld van de campagne 'Hoe gaat het?'