Bomenbeleid

Arnhemmers houden van hun bomen. Niet voor niets staat onze stad bekend als één van de meest groene steden van Nederland. De gemeente werkt aan een mooier Arnhem en ontwikkelt momenteel een nieuw bomenbeleidsplan. Hierover willen we met inwoners in gesprek.

Bomenplan gaat na de zomervakantie verder

Het is onduidelijk of er voldoende bestuurlijk draagvlak is voor de ideeën die er nu liggen. Het gevolg hiervan is dat het projectteam heeft besloten de bijeenkomst die voor 2 juli 2019 stond ingepland, over de zomer heen te tillen.

Op 27 juni heeft het team vastgesteld dat in de huidige bestuurlijk-politieke situatie het formuleren van nieuw beleid met aanzienlijke financiële consequenties, niet aan de orde kan zijn. Dat heeft uiteindelijk tot het verplaatsen van de bijeenkomst van 2 juli geleid.

Het projectteam wil alle betrokkenen danken voor hun bijdragen tot nu toe. Na de zomervakantie hopen we een nieuwe datum bekend te kunnen maken. Wij hopen dat u na de zomervakantie ook weer met ons mee wil denken.

Bekijk online welke ideeën er uit de stad zijn opgehaald.

Wilt u weten wat er tot nu toe aan ideeën uit de stad is opgehaald? Ga dan naar www.bomenplanarnhem.nl. Daar vindt u ook informatie over wat er tijdens bijeenkomsten is besproken en hoe het proces naar een nieuw bomenbeleid verder verloopt.