Kopen en huren

Hier vindt u informatie over het huren of kopen van een woning in Arnhem.

 • Kopen

  Arnhem kent een gevarieerd aanbod aan koopwoningen of kavels voor woningbouw. Hier vindt u informatie over het Vastgoedplein.

 • Huren

  Bent u op zoek naar een huurwoning? Op deze pagina vindt u informatie over sociale huurwoningen en het Huurdershuis.

 • Weet jij waar je recht op hebt? Dat huurt lekker!

  Het is voor veel mensen lastig om een goed huurhuis te vinden. Dus als je er eenmaal een hebt gevonden, kan het misschien spannend zijn om bij je huurbaas aan te kloppen als er onderhoud nodig is. Of als je het niet eens bent met die forse huurverhoging. Maar ook als huurder heb je rechten. Of je nou particulier huurt of via een woningcorporatie. Zorg daarom dat je weet waar je recht op hebt, want dat huurt lekker.

 • Ruimte huren

  Zoekt u een ruimte voor uw activiteit of heeft u een ruimte beschikbaar binnen de gemeentegrenzen van Arnhem? Dan kunt u terecht op het online platform Makelpunt Arnhem. Het doel is om beschikbare ruimten en maatschappelijke initiatieven in de stad te verbinden. Makelpunt Arnhem is een gratis service van de gemeente Arnhem.

 • Eigenbouw of Particulier Opdrachtgeverschap (PO)

  Wilt u zelf een woning bouwen? In Arnhem is dit op een aantal plekken mogelijk. Zelf een woning bouwen wordt ook wel eigenbouw op particulier opdrachtgeverschap (PO) genoemd.

 • Samenbouw of Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)

  Wilt u zelf een woning bouwen, maar doet u dat liever gezamenlijk? In Arnhem zijn er verschillende mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met verkoopcoördinator bouwkavels van het Vastgoedplein.