Stortgegevens restafval bekijken

Vanaf 1 juli registreren we via uw afvalpas hoe vaak u de ondergrondse restafvalcontainer opent. Wilt u zien hoe vaak u afval heeft weggegooid of uw minicontainer met restafval heeft aangeboden? Maak dan een account aan voor het webportal MijnAfval.

Account webportal

Via het webportal kunt u direct uw stortgegevens raadplegen. Als u restafval weggooit is dat binnen enkele dagen bijgewerkt op het webportal. Klopt er iets niet aan uw stortgegevens of werkt uw afvalpas niet? U vindt mogelijk de oplossing tussen de veel gestelde vragen aan de rechterkant van deze pagina.

Account aanmaken

Op basis van uw postcode, huisnummer en het nummer van uw afvalpas kunt u een gebruikersaccount aanmaken op mijnafval.arnhem.nl. Vanwege de privacy heeft u ook een unieke pincode van ons nodig. U heeft in mei-juni 2020 een brief ontvangen waarin de pincode staat. Heeft u deze brief niet meer? Bel dan gratis naar 0800 - 2800 123. Of stuur een mail naar servicedesk@inovim.eu (vermeld in de mail uw postcode en huisnummer en het nummer van uw afvalpas). Dan ontvangt u thuis een brief met een nieuwe pincode.

Logo afval scheiden loont