Afvalbrengstations

Inwoners van Arnhem kunnen grof vuil en diverse afvalstromen brengen naar het afvalbrengstation of laten ophalen aan huis.

Update rondom coronavirus

Ook voor de afvalbrengstations gelden de algemene RIVM gedragsregels. Heb zo min mogelijk contact met anderen en houd de minimale afstand van 1,5 meter. Wij adviseren: kom alleen naar het afvalbrengstation als het echt moet. Het tijdelijk bewaren van oude spullen heeft de voorkeur. 

Afval aanbieden

In Arnhem zijn twee afvalbrengstations waar u met uw afval terecht kunt. Er zijn afvalsoorten die u gratis kunt aanbieden. Andere afvalsoorten kunt u zes keer per jaar gratis aanbieden. Komt u vaker dan zes keer, dan moet u betalen.

Afvalpas

De afvalbrengstations zijn er alleen voor inwoners van Arnhem. U heeft daarom een afvalpas nodig om afval aan te bieden. Aan de poort bij het milieupark wordt dit gecontroleerd. Neem daarom uw afvalpas en uw legitimatiebewijs mee. Volg de borden en instructies van de medewerkers op het terrein. Lees meer

Afvalbrengstations


Afvalbrengstation Noord

Beijerinckweg 9a
6827 BN Arnhem
telefoon 026 – 319 6468 of SUEZ servicelijn 0800 – 366 69 99

Afvalbrengstation Zuid

De Overmaat 17
6831 AE Arnhem
telefoon 026 – 327 1696 of SUEZ servicelijn 0800 – 366 69 99

Openingstijden van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Gesloten op feestdagen.

grof vuil brengen bij afvalbrengstation

Afval laten ophalen

U kunt grofvuil ook aan huis laten ophalen. De kosten voor het ophalen zijn € 36,50 per m3. Maak hier uw afspraak

Twijfelt u hoeveel m3 het grofvuil is dat u wilt laten ophalen? Informeer dan bij de SUEZ servicelijn 0800 - 366 69 99. Als u in het bezit bent van een Gelrepas kunt u twee keer per jaar gratis het grofvuil aan huis laten ophalen. U mag dan in totaal niet meer dan 2 m³ grofvuil aanbieden.

Bedrijfsafval

U mag geen bedrijfsafval naar het milieupark brengen. Het milieupark is er alleen voor inwoners van Arnhem. Let op: als u afval in een bedrijfsbusje aanbiedt, valt dit ook onder bedrijfsafval. De medewerkers kunnen u dan weigeren. Busjes van erkende verhuurbedrijven worden wel toegelaten op het milieupark. U kunt bedrijfsafval kwijt bij een erkende particuliere afvalinzamelaar.