Afvalbrengstations

Inwoners van Arnhem kunnen grofvuil, kringloopgoederen en andere diverse soorten afval naar het afvalbrengstation brengen. Grofvuil kunt u ook laten ophalen aan huis. Tweemaal per jaar mag u op afspraak maximaal 1m3 gratis op laten halen.

In Arnhem zijn 2 afvalbrengstations waar u met uw afval en herbruikbare spullen terecht kunt. Er zijn afvalsoorten die u gratis kunt aanbieden. Andere afvalsoorten kunt u 6 keer per jaar gratis aanbieden. Komt u vaker, dan moet u betalen. Bekijk hiervoor de tarievenlijst

Neem uw afvalpas en legitimatiebewijs mee

De afvalbrengstations zijn er alleen voor inwoners van Arnhem. U heeft daarom een afvalpas en uw legitimatiebewijs nodig om afval aan te bieden. Deze worden gecontroleerd aan de poort bij het afvalbrengstation. Volg de borden en instructies van de medewerkers op het terrein. 

Adressen afvalbrengstations

Afvalbrengstation Noord

Beijerinckweg 9a
6827 BN Arnhem
Bel de PreZero servicelijn via telefoonnummer 0800-3666999.

Afvalbrengstation Zuid

De Overmaat 17
6831 AE Arnhem
Telefoonnummer 026-3271696, of bel de PreZero servicelijn via telefoonnummer 0800-3666999

Openingstijden

Beide afvalbrengstations zijn open van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Ze zijn gesloten op feestdagen.

Toegang bedrijfsvoertuigen

Heeft u een auto of busje met een bedrijfslogo? Ook dan kunt u zonder afspraak de afvalbrengstations bezoeken. De afvalbrengstations zijn alleen bedoeld voor particulieren met huishoudelijk afval. Bedrijfsafval wordt geweigerd. Medewerkers controleren het afval aan de poort. Zodra zij het afval goedkeuren, kunt u met uw bedrijfsauto het terrein op.