Afvalpas

Ieder huishouden in Arnhem heeft een afvalpas.

U heeft een afvalpas nodig om afval naar het afvalbrengstation te brengen. De afvalpas hoort bij uw adres. Als u gaat verhuizen laat u de afvalpas achter in de woning of geeft dit aan de nieuwe bewoners.

Ondergrondse containers

Vanaf april 2019 zijn de ondergrondse containers gefaseerd per wijk weer afgesloten, zodat ze alleen te gebruiken zijn door inwoners van Arnhem. U kunt de ondergrondse container dan openen met de afvalpas. Er worden geen gegevens geregistreerd met de afvalpas. Ook zijn er geen extra kosten verbonden aan het gebruik van deze pas. Als de ondergrondse container bij u in de wijk wordt afgesloten informeren wij u hierover. Lees meer

afvalpas container

De afvalpas werkt niet

Als uw afvalpas niet goed werkt, neem dan contact op met de SUEZ servicelijn via telefoonnummer 0800 - 366 69 99.  

Nieuwe afvalpas nodig?

U kunt een nieuwe afvalpas online aanvragen bij de afvalbalie Een nieuwe afvalpas kost € 10,50. Als u net verhuisd bent en in de woning is geen afvalpas meer aanwezig, dan krijgt u éénmalig een gratis afvalpas. Ook in de periode 1 april -1 november 2019 kunt u een gratis afvalpas aanvragen om de ondergrondse container te kunnen openen.

U kunt ook een afvalpas aanvragen bij de Afvalbrengstations Noord en Zuid, het Stadhuis of Loket Zuid. Voor het Stadhuis en Loket Zuid moet u een afspraak maken.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het gebruik van de afvalpas? Bel dan de SUEZ servicelijn 0800 – 366 69 99.