Subsidieregeling Eetbare Stad (stadslandbouw)

Heeft u een plan voor een buurtmoestuin, een pluktuin, een schoolmoestuin of een ander plan rondom het gezamenlijke kweken van voedsel? Zoals groente, fruit en kruiden? Dan kunt u hiervoor mogelijk subsidie aanvragen. 

Over de subsidie

Het doel van de subsidieregeling Eetbare Stad is het stimuleren van meer eetbaar groen door en voor bewoners in Arnhem. Hiermee sluiten we aan op ons beleid op het gebied van de eetbare stad, stadslandbouw en regionaal voedsel.

Voorwaarden

Voordat u de subsidie aanvraagt, gaat u in gesprek met één van onze bestuursadviseurs. Zij denken met u mee en helpen u op weg bij het indienen van een kansrijke aanvraag. Neem hiervoor contact op met:

De verdere voorwaarden aan uw aanvraag zijn:

  • U dient uw initiatief minimaal 13 weken voor de uitvoering in
  • Uw aanvraag bestaat uit een digitaal aanvraagformulier en een projectplan/begroting als bijlage(n). In het projectplan beantwoordt u de vragen uit de toelichting (pdf, 39kB)

Aanvragen

Via onderstaande button kunt u subsidie aanvragen. U kunt de subisidie als burger of als organisatie aanvragen. U vult enkele persoonlijke gegevens in en moet daarna een aantal bijlagen uploaden. Als u uw aanvraag heeft verstuurd, krijgt u een ontvangstbevestiging. U ontvangt binnen uiterlijk 8 weken na het indienen van uw aanvraag een beslissing van het college.

Aanvragen

Geen verantwoording

Krijgt u de subsidie toegekend? Dan hoeft u geen verantwoording in te dienen. Het verleende bedrag blijft namelijk onder de € 10.000.