Energieloketten

(Gratis) advies over energiebesparing en – opwekking in en rond uw huis

Arnhem Aan - Energieloket gemeente Arnhem

Welke vraag je ook hebt over energie in en rondom je woning of in je wijk, je kunt er mee terecht bij het Energieloket Arnhem Aan. De medewerkers van het Energieloket geven je antwoord of verwijzen door naar de juiste organisatie.

Bel: 026-3773777.
Mail: info@arnhemaan.nl.
Kom langs in Halte 2030 (Oude Kraan 72) na het maken van een afspraak via info@arnhemaan.nl.

Rijn en IJssel Energiediensten (REIJ-ED)

Organisatie die inwoners van de gemeente Arnhem en omstreken helpt met het verduurzamen van hun woning en wijk. U kunt er terecht voor een warmte- en een woonwensenscan, een maatwerkadvies, advies voor VVE’s, informatiebijeenkomsten en meedoen aan een collectieve inkoopactie zonnepanelen van het Lokaal duurzaam Collectief. Kijk op de website www.rijnenijsselenergie.nl/reije-energiediensten voor meer informatie.

Energieloket Vereniging Eigen Huis voor woningeigenaren

Zij komen op voor de belangen van alle woningeigenaren. Het loket geeft veel praktische informatie over energie besparen, woning verduurzamen, wetgeving, subsidies en energieleveranciers. Kijk op: www.eigenhuis.nl/energie.

Energieloket Woonbond voor huurders

De Nederlandse Woonbond is de landelijke belangenvereniging van huurders en woningzoekenden. Vanuit dit loket helpt de Woonbond huurders met het verlagen van hun energierekening en het vergroten van hun wooncomfort. Meer informatie op: www.BespaarEnergiemetdeWoonbond.nl.

Energieloket VvE Belang voor Verenigingen van Eigenaren (VvE)

Stichting VvE Belang is de belangenorganisatie voor de VvE en appartementseigenaar. Het Energieloket geeft inzicht in de mogelijkheden van energiebesparing en duurzame energie voor een lagere energierekening, meer wooncomfort en een beter milieu. Kijk voor meer informatie op: www.vvebelang.nl