Pleziervaart

In Arnhem zijn er drie aanlegmogelijkheden voor de pleziervaart. Met de pleziervaart bedoelen we kleine recreatievaart en historische schepen.

Jachthaven Jason

De eerste is Jachthaven Jason (telefoonnummer 026-3615207). Jason is herkenbaar aan het drijvende clubhuis met overstekend geel terras. Hier kunt u zich bij aankomst melden. De jachthavenmeester vangt u op en wijst u een plek toe. Jason beschikt over een beperkt aantal passantenplaatsen en heeft bijna geen plekken voor de grotere boten. Wilt u weten of er een plekje beschikbaar is? Dan kunt u bellen met de jachthavenmeester via telefoonumer 06-13870089.

Jachthaven Valkenburg

De tweede jachthaven is jachthaven Valkenburg (telefoonnummer 026-3615200). Achter (en tegen) Jachthaven Jason ligt "Valkenburg". Deze jachthaven beschikt over een eigen restaurant met dezelfde naam.

Historische schepen

Aan de Rijnkade is er voor historische schepen een speciaal gereserveerde kade van 120 meter. Toestemming voor afmeren en reservering van een ligplaats kan uitsluitend via de website van Schepencarrousel.