Arnhemse markten

Er zijn wekelijks vijf markten in Arnhem: in het Centrum, Geitenkamp, Malburgen en Presikhaaf.

Alle markten zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Bij de markten in Geitenkamp, Malburgen en Presikhaaf kunt u in de omgeving gratis parkeren. In het centrum kunt u parkeren in een van de parkeergarages.


Presikhaaf

dinsdag van 07.30 - 13.00 uur
In de wijk Presikhaaf is er dinsdag op het Kramersgildeplein een wijkmarkt met ongeveer zeven vijf kramen. Er is een aanbod van aardappelen, kaas en vis.

Malburgen

woensdag van 07.30 - 13.00 uur
Iedere woensdag kunt naar de markt in Malburgen. Op de Drieslag wordt een grote wijkmarkt gehouden met meer dan 125 kramen. Het aanbod bestaat uit aardappelen, groente, fruit, kaas, vis, bloemen en planten, beeld- en geluiddragers, dierbenodigdheden, drogisterijartikelen, gereedschappen, horloges en sieraden, huishoudelijke artikelen, lectuur, lederwaren, schoenen, kleding en textiel.

Centrum

vrijdag van 07.30 - 14.00 uur
Op de Markt is er iedere vrijdag een grote regionale centrummarkt met meer dan tweehonderd kramen. Er is een ruim aanbod in aardappelen, groente, fruit, kaas, vis, gevogelte, brood en banket, noten en zuidvruchten, gegrilde kippen, vleeswaren, kruiden, (buitenlandse) snacks, snoepgoed, planten, dameskleding, kinderkleding, lingerie, beenmode, werkkleding, onder- en nachtmode, stoffen, schoenen, lederwaren, gereedschappen, huishoudelijke artikelen, geluid- en beelddragers, drogisterijartikelen, telefoonartikelen, horloges en sieraden, kappersartikelen, schuimrubber, kleinvak / fournituren, antiek, rookartikelen en gebruikte artikelen.

Centrum

zaterdag van 09.00 - 17.00 uur
Zaterdags wordt op de Markt een gezellige centrummarkt met bijna honderd kramen gehouden (zie kaart). Aardappelen, groente, fruit, kaas, vis, gevogelte, brood en banket, noten en zuidvruchten, biologische producten, gegrilde kippen, snacks, snoep, loempia's, bloemen en planten, beenmode, kleding, telefoonartikelen worden op deze markt aangeboden.

Geitenkamp

zaterdag van 09.00 - 16.00 uur
Op de Geitenkamp is iedere zaterdag op het Marktplein een kleine wijkmarkt met ongeveer 15 kramen. Op de markt worden en een ruim aanbod in aardappelen, groente, fruit, kaas, vis, vleeswaren, noten en zuidvruchten, brood en banket, bloemen en planten aangeboden.

Bekijk de markten op de kaart.

Uitgelicht