Afsluitingen vanwege bewegwijzering Roermondsplein

Op het Roermondsplein wordt in de avond en nacht van zowel maandag 3 als dinsdag 4 december alle ANWB-bewegwijzering geplaatst. Om de bewegwijzering en toebehoren te kunnen plaatsen, zullen rijstroken worden afgesloten.

Verkeer moet rekening houden met verkeershinder. Vooraankondigingen hiervan op de Batavierenweg en Onderlangs zijn sinds 27 november jl. actief.

Maandag 3 december

Maandagavond 3 december wordt de Nelson Mandelabrug voor verkeer uit zuidelijke richting afgesloten vanaf 20:00 uur. Verkeer richting centrum en Oosterbeek wordt omgeleid via de John Frostbrug. De werkzaamheden eindigen om 06:00 uur de volgende ochtend. Verkeer vanuit Oosterbeek wordt omgeleid via de Utrechtsestraat. Stad uit is altijd, zij het beperkt, beschikbaar.  De werkzaamheden hier duren ook van 20:00 tot 06:00 uur dinsdagochtend vroeg.

Dinsdag 4 en donderdag 6 december

De toerit naar Oosterbeek, komende vanaf de Centrumring op het Roermondsplein, wordt afgesloten. Verkeer volgt omleiding A vanaf het Willemsplein. Komende vanuit Arnhem-Zuid is verkeer richting Oosterbeek mogelijk. Ook dinsdag vinden de werkzaamheden plaats tussen 20:00 en 06:00 uur, donderdag tussen 22:00 en 06:00 uur. 

Roermondsplein

Uitgelicht

Wat vindt u van onze website?