Gemeente Arnhem organiseert inkoopactie energiebesparende maatregelen

Van 19 september t/m 15 november 2023 organiseert de gemeente Arnhem in samenwerking met Winst uit je woning een gezamenlijke inkoopactie voor grote energiebesparende maatregelen. 

Samen offertes opvragen

Huiseigenaren kunnen vrijblijvend offertes aanvragen voor zonnepanelen, vloer-, spouw- en dakisolatie, isolatieglas en/ of een (hybride) warmtepomp. Winst uit je woning organiseert per maatregel een uitvraag. Op basis van strenge voorwaarden selecteren en vergelijken zij het definitieve aanbod. Zo kunnen huiseigenaren eenvoudig, betrouwbaar en snel een goede keuzes maken voor het verduurzamen van hun eigen woning

Arnhemse Aanpak Woningisolatie

Met de inkoopactie wil de gemeente Arnhem bijdragen aan het versneld, professioneel en natuurvriendelijk verduurzamen van Arnhemse woningen. Dit als onderdeel van de Arnhemse Aanpak Woningisolatie, waarin Arnhem de ambitie uitspreekt om voor 2030 ruim 35.000 woningen goed geïsoleerd te krijgen.

Informatieavond

Op maandagavond 2 oktober, 19.30 uur, is er een online informatieavond. Tijdens deze avond wordt verder ingegaan op de advies- en inkoopactie, de slimste maatregelen en de beschikbare subsidies en financieringen. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website www.winstuitjewoning.nl/arnhem/inkoopactie

Advies of ondersteuning

Heeft u eerst nog behoefte aan advies over de te nemen maatregelen? Meldt u dan aan voor de gratis Woning Energie Scan  (met een waarde van € 266) van Rijn en IJssel energie. Zij geven uitgebreid advies over de beste keuzes voor uw situatie.

Vragen of meer informatie

Voor vragen, meer informatie of advies over deze actie kunnen huiseigenaren terecht bij de Servicedesk van Winst uit je woning via telefoonnummer 023-5836936. Vrijblijvend inschrijven voor de actie met Winst uit je woning kan tot en met 15 november 2023 via de website www.winstuitjewoning.nl/arnhem/inkoopactie.

Man isoleert woning