ID Bellen: helpt u mee onze dienstverlening te vernieuwen?

Gezocht: 50 inwoners die een mogelijk nieuwe telefoonservice van de gemeente Arnhem willen testen. Heeft u op 23 of 24 september tijd om ons te helpen? De hele test kunt u doen vanuit huis. Als dank voor uw tijd en moeite ontvangt u een cadeaubon ter waarde van € 10.

Soms belt u de gemeente met een vraag over persoonlijke informatie. Wat de status van uw aanvraag is bijvoorbeeld, of hoeveel personen er staan ingeschreven op uw adres. We kunnen deze vragen niet altijd beantwoorden. Controleren of u bent wie u zegt te zijn is telefonisch namelijk niet mogelijk. En fraude met uw gegevens willen we graag voorkomen.

ID Bellen: nieuwe vorm van telefonische dienstverlening

In de toekomst willen we u graag beter van dienst zijn. En persoonlijke informatie wél met u via de telefoon kunnen delen. Daarom hebben we een nieuwe service ontwikkeld: ID Bellen. Met ID Bellen identificeert u zich via een speciale app. Zo weten wij zeker dat u bent wie u zegt te zijn en kunnen we uw vragen beantwoorden.

Test mee en ontvang een cadeaubon

Voor we ID Bellen verder ontwikkelen willen we eerst kijken wat inwoners van Arnhem van deze nieuwe service vinden. Zodat we zeker weten dat het bijdraagt aan onze dienstverlening. Dit doen we met een korte inwonerstest. Uw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! 

Meedoen aan de test kan als u in Arnhem woont en u een smartphone heeft die niet ouder is dan 6 jaar. De test is op 23 en 24 september tussen 15.00 uur en 17.00 uur. Binnen deze dagen en tijden kiest u zelf een moment waarop u meedoet met de test. U kunt de hele test doen vanuit huis. De test bestaat uit onder andere uit een keer 'proefbellen' en het invullen van een korte vragenlijst. 

Wilt u ons helpen? Mail dan uw naam naar IDBellen@arnhem.nl. U ontvangt dan van ons instructies. Na afloop van de test ontvangt u de vragenlijst en tot slot als dank voor uw tijd en moeite een cadeaubon van € 10. 

ID Bellen is een project van de gemeenten Arnhem, Nijmegen en de Drechtsteden. Kijk voor meer informatie op www.idbellen.nl

Be

Bekijk deze video op YouTube.