Stadsgesprek ‘kunst moet stromen’

Kom ook naar Musis op maandagavond 17 juni en doe mee met het stadsgesprek over kunst en cultuur in Arnhem.


Alle belangstellenden uit de stad zijn welkom: inwoners, ondernemers, de culturele sector, het onderwijs, maatschappelijke organisaties en de politiek. ‘Kunst moet stromen’ begint om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur. 

Uw mening telt

De gemeente wil samen met de stad het cultuurbeleid vernieuwen. We voerden al meerdere gesprekken met de cultuursector en makers in de stad maar willen iedereen de kans geven om mee te praten. We stellen uw mening erg op prijs.  

Vanaf 19.00 uur kunt u binnenlopen voor koffie of thee met wat lekkers. En na afloop kunnen we napraten met een hapje en drankje. U maakt ook kans op een prijs. Onder de deelnemers aan het stadsgesprek verloten we 3 podiumcadeaukaarten.

Arnhem verandert

Arnhem groeit de komende jaren naar ongeveer 190.000 inwoners. Op 17 juni gaan we samen verkennen waar we over 10 jaar als culturele stad willen staan en wat daarvoor nodig is. Vragen die daarbij spelen zijn: welke betekenis hebben kunst en cultuur? Hoe kunnen we kunst en cultuur goed laten aansluiten op wat er leeft? Hoe krijgen kunst en cultuur voor meer mensen betekenis?  

Aanmelden voor het Stadsgesprek

Wilt u aanwezig zijn bij het stadsgesprek ‘Kunst moet stromen’? Stuur dan uiterlijk 9 juni een mail naar teamcultuur@arnhem.nl onder vermelding van uw naam en eventueel uw organisatie. Deelname is gratis.  

Artiest op podium voor het publiek - UITnacht Arnhem

Foto: Uitnacht Arnhem, fotograaf: Jesse Wensing