VEERKRACHT on tour: voor en door ouderen

Als gemeente vinden wij het belangrijk dat ouderen kunnen meedoen in onze stad, in elke fase van hun leven. Zo willen we de ouderen betrekken bij het ontwikkelen van ons ouderenbeleid. Door samen in gesprek te zijn, weten we wat de wensen en behoeften van Arnhemse ouderen zijn.

Om deze open gesprekken aan te gaan, werken wij vanuit de gemeente samen met theathermaker Boaz Boele en SWOA aan de voorstelling ‘VEERKRACHT on tour’. 

Persoonlijke verhalen van Arnhemse ouderen komen tot leven 

Veerkracht staat centraal in de ontroerende en grappige voorstelling 'VEERKRACHT on tour', waarin ouderen uit Arnhem zelf op het podium staan. De voorstelling is geïnspireerd door de persoonlijke verhalen van meer dan 140 ouderen. 
De verhalen zitten vol humor en wijsheid en zorgen voor open gesprekken. Na afloop van de voorstellingen gaan we met het publiek in gesprek over hoe het wonen in Arnhem is: wat zij prettig vinden, wat ze missen en hoe zijzelf willen en kunnen bijdragen aan een mooi en vitaal leven in Arnhem. 

Wanneer en waar

Datum Tijd Locatie Wijk
Vrijdag 21 juni 10.00-12.00 uur stadhuis Arnhem Centrum
Woensdag 26 juni 14.00-16.00 uur Recreatiezaal Craneveer Alteveer
Vrijdag 28 juni 14.00-16.00 uur De Weldam Presikhaaf
Woensdag 3 juli 10.00-12.00 uur De Gaanderij Elderveld
Vrijdag 5 juli 14.00-16.00 uur Huis voor de Wijk Malburgen

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op via telefoonnummer 026-3272266 of e-mail aanmelding@swoa.nl. Geef uw naam, e-mailadres en de datum van de gewenste voorstelling door. De entree is gratis, maar reserveer op tijd om zeker te zijn van uw plek.

Meer informatie 

Meer informatie over de voorstelling, locaties en aanmelden.

‘VEERKRACHT on tour’ wordt mede mogelijk gemaakt door theatermaker Boaz Boele, SWOA en gemeente Arnhem. 

Voorstelling VEERKRACHT on tour