Recente nieuwsberichten

Hier vindt u een overzicht van de meest recente nieuwsberichten van de gemeente Arnhem.

 • Duurzaam, snel en comfortabel met de bus van Arnhem naar Wageningen 23 juni 2017

  Een hoogwaardige en duurzame busverbinding tussen Arnhem en Wageningen. Dat is de inzet van een samenwerking tussen onder meer de gemeenten Wageningen, Renkum en Arnhem, en de Provincie Gelderland.

 • Vrijheid door zelfstandig reizen met Openbaar Vervoer 21 juni 2017 Vrijheid door zelfstandig reizen met Openbaar Vervoer

  Uit handen van wethouder Ron König ontvingen tien Arnhemmers dinsdagmiddag een certificaat, omdat ze de afgelopen periode zelfstandig hebben leren reizen met het openbaar vervoer.

 • Zomeractie: op de fiets naar de binnenstad levert geld op 20 juni 2017 Zomeractie pak de fiets

  Op de fiets naar de stad komen loont deze zomer. Wie vanaf 21 juni naar de stad komt met de fiets en die stalt in de bewaakte stallingen van het Gele Rijdersplein of onder Topshelf, kan sparen voor een Dit is PAS Arnhem cadeaukaart van 5 euro. De actie maakt onderdeel uit van de 'Hé kom aan' campagne, om de verkeersdrukte in de binnenstad tijdens de spits te verminderen.

 • Burgerlijke Stand Gemeente Arnhem 12-06-2017 t/m 16-06-2017 19 juni 2017

  Deze publicatie vindt plaats met toestemming van betrokkenen.

 • Ondernemersfonds draagt extra bij aan beeldbepalende evenementen 16 juni 2017

  Het ondernemersfonds in Arnhem heeft op verzoek van de gemeente Arnhem besloten om vanuit de reserves 200.000 euro extra vrij te maken voor drie beeldbepalende evenementen in Arnhem.

 • Senior Beheerder Verkeerskundige (0,8 - 1 fte)

  Het cluster openbare ruimte richt zich op het beheer en onderhoud van de openbare ruimte in Arnhem. De taak: Arnhem schoon, heel en veilig houden. Het cluster bestaat uit 7 afdelingen te weten, Projectleiding en directievoering, Ontwerp, Gebieds- en procesbeheer, Productbeheer, Wijkonderhoud, Stedelijk onderhoud en Vergunning en handhaving.

 • Voorstel voor diftar nader uitgewerkt 09 juni 2017

  Een maatwerkvoorziening voor bewoners van hoogbouw om eenvoudig van hun GF(T)-afval af te komen, een vast tarief voor mensen met veel medisch afval en een gefaseerde uitrol van ondergrondse containers waarbij ook kleinere zakken restafval kunnen worden aangeboden.