Recente nieuwsberichten

Hier vindt u een overzicht van de meest recente nieuwsberichten van de gemeente Arnhem.

 • Pinnen bij afvalbrengstations 17 januari 2017

  Soms moet u voor afval betalen bij het afvalbrengstation. Kies dan voor pinnen.

 • Stembureauleden en tellers gezocht 17 januari 2017

  Op woensdag 15 maart 2017 worden de Tweede Kamerverkiezingen gehouden. De Gemeente Arnhem is op zoek naar enthousiaste stembureauleden en tellers.

 • Burgerlijke Stand gemeente Arnhem van 09-01-2017 tot en met 13-01-2017 16 januari 2017

  Deze publicatie vindt plaats met toestemming van betrokkenen.

 • Samenwerking Rozet zonder financiële problemen 13 januari 2017

  De samenwerkende partijen in Rozet gaan een gezonde toekomst tegemoet. Financiële problemen uit de begintijd zijn opgelost en de samenwerking zoals deze in Rozet plaatsvindt wordt landelijk als voorbeeld genoemd. In tegenstelling tot berichtgeving in enkele media, gaat er geen extra gemeenschapsgeld naar Rozet.

 • Publiek kan archeologisch onderzoek Kerkplein van dichtbij volgen 13 januari 2017

  In januari en februari zijn archeologen zijn op het Kerkplein in Arnhem bezig met opgravingen. Zij verwachten materiaal aan te treffen uit de periode 900 - 1000. Jong en oud kunnen meekijken naar de opgraving en meehelpen met het bestuderen ervan. Op verschillende momenten vertelt de stadsarcheoloog publiek over de stand van zaken van de opgraving en de betekenis ervan voor Arnhem. Speciaal hiervoor staat de Archeologie Kiosk op het Kerkplein.

 • Miljoeneninvesteringen regio Arnhem-Nijmegen 13 januari 2017

  Met een investeringsagenda van bijna 50 miljoen euro laten de gemeenten Arnhem, Nijmegen en de provincie Gelderland zien dat het hen menens is om de regio terug te brengen in de top van best presterende regio's in Nederland. Met gerichte investeringen in de sectoren Gezondheid (Health) en Energie (Energy) sluit dit pakket aan investeringen aan bij het profiel dat deze regio onderscheidend maakt.