Recente nieuwsberichten

Hier vindt u een overzicht van de meest recente nieuwsberichten van de gemeente Arnhem.

 • Wegwerkzaamheden Westervoortsedijk richting de stad 25 juni 2018

  In het weekend van 21 en 22 juli is er een afsluiting van de Westervoortsedijk richting de stad. De afsluiting begint op vrijdag 20 juli om 21.00 uur en duurt tot uiterlijk maandag 23 juli 05.00 uur.

 • Wegwerkzaamheden Burgemeester Matsersingel - Metamorfosenallee 25 juni 2018

  Een deel van de Burgemeester Matsersingel en de Metamorfosenallee krijgt nieuw asfalt tussen 9 en 20 juli. Het gaat om het stuk vanaf de Batavierenweg tot aan de Minervasingel.

 • Nieuwe bewoners Zuydereiland leggen tijdcapsule onder hun huis 22 juni 2018 Nieuwe bewoners Zuydereiland leggen tijdcapsule onder hun huis - de tijdcapsule wordt ingegraven

  Bouw negentien woningen aan de oevers van de Schuytse Laak van start. Met het ingraven van een tijdcapsule onder haar eigen toekomstige woning, gaf koper Anna Luis, samen met wethouder Wonen Ronald Paping en directeur Heilijgers Projectontwikkeling Guillaume Chevalier, donderdagmiddag 21 juni het officiële startsein voor de bouw van duurzame en energiezuinige woningen op het Zuydereiland in de Arnhemse wijk Schuytgraaf.

 • Arnhem verwelkomt 23 Nederlanders 20 juni 2018 naturalisatieceremonie 19-06-2018

  Als afsluiting van de naturalisatieprocedure heeft wethouder Cathelijne Bouwkamp op dinsdag 19 juni jl. tijdens de naturalisatieceremonie de eed of belofte afgenomen waardoor 23 Arnhemmers het Nederlanderschap hebben verkregen.

 • College vraagt meer tijd om 'betalen per vuilniszak' in te voeren 19 juni 2018 diftar

  Het college van burgemeester en wethouders stelt voor om de invoering van 'diftar' uit te stellen. Diftar is een vorm van afvalstoffenheffing waarbij huishoudens betalen voor de hoeveelheid restafval die ze produceren. In de praktijk komt het erop neer dat mensen betalen per keer dat ze een vuilniszak met restafval in een ondergrondse afvalcontainer stoppen.

 • Joep Tiernego gekozen tot eerste Arnhemse Sportburgemeester 18 juni 2018 Joep Tiernego

  Eerder werd bekend dat Arnhem European City of Sport 2018 is geworden. Om deze titel te vieren, is Arnhem op zoek gegaan naar de allereerste Sportburgemeester van Nederland. Joep Tiernego kreeg de meerderheid van de ruim 3.500 uitgebrachte stemmen.

Wat vindt u van onze website?