Recente nieuwsberichten

Hier vindt u een overzicht van de meest recente nieuwsberichten van de gemeente Arnhem.

 • Zorginstellingen kunnen tot 25 procent energie besparen 18 april 2018

  Acht zorginstellingen, Milieuplatform Zorgsector, de gemeente Arnhem en Omgevingsdienst Regio Arnhem zetten op 19 april 2018 hun handtekening onder de Green Deal Verduurzamen Zorginstellingen Arnhem en omgeving.

 • Vroegsignalering schulden helpt: inwoners zien schulden fors dalen 17 april 2018

  Arnhemmers die mee hebben gedaan aan de proef met vroegsignalering problematische schulden hebben het afgelopen jaar hun schuld fors zien dalen. Bij deelnemers aan het traject daalt de schuld gemiddeld 89 euro, bij een oorspronkelijke betalingsachterstand van gemiddeld 401 euro. Arnhemmers die niet meededen zagen hun schuld oplopen, soms wel met 180 euro. Dat blijkt uit de evaluatie van de proef, die op 17 april gepresenteerd werd.

 • Tientallen organisaties houden open huis voor mensen die op zoek zijn naar werk 13 april 2018

  Op maandag 16 april organiseert de gemeente Arnhem in samenwerking met de Sociale Wijkteams en het Centrum Activerend Werk een speciale middag die in het teken staat van werk.

 • Commissie voor straatnamen zoekt nieuw lid 12 april 2018

  Heeft u belangstelling voor de geschiedenis van Arnhem en kent u de stad goed? Dan is deze vacature mogelijk interessant voor u. Als lid van de commissie voor de straatnaamgeving reikt uw invloed tot in de verre toekomst!

Wat vindt u van onze website?