Alle nieuwsberichten

Hier vindt u een overzicht van de nieuwsberichten van de gemeente Arnhem van de afgelopen maand.

 • Stadsgesprekken over een nieuw bomenbeleid 20 februari 2019

  Op 13 maart is het Nationale Boomfeestdag. Een prima dag om te 'bomen' over bomen. In Molenplaats Sonsbeek organiseert de gemeente die woensdagavond vanaf 18.30 uur een startbijeenkomst ‘Bomen over bomen: stadsgesprekken over een nieuw bomenbeleid'. Wilt u meepraten? Meld u dan aan.

 • Een tweede leven voor plastic afval! 13 februari 2019 PR Arnhem Plasticvrij2

  Wat gebeurt er met plastic afval na de inzameling? Bent u benieuwd hoe van dit plastic nieuwe producten worden gemaakt? Doe dan mee met onze prijsvraag en maak kans op een excursie naar de sorteerinstallatie in Rotterdam.

 • Informatiebijeenkomst Subsidieregeling Duurzame Energieproductie (SDE+) voor zonnepanelen 07 februari 2019

  Bent u eigenaar van een pand met een groter dak (minimaal 150 m2) en heeft u een grootverbruikersaansluiting voor uw elektriciteit? Dan heeft u vast wel eens nagedacht over de voordelen van zonnepanelen. Zonnepanelen geven voordeel op de energierekening, dragen bij aan de waardevermeerdering van uw pand en dragen uiteraard bij aan een beter milieu.

 • Arnhem verwelkomt 37 Nederlanders 06 februari 2019 Foto naturalisatieceremonie 05-02-2019

  Als afsluiting van de naturalisatieprocedure heeft wethouder Hans de Vroome op dinsdag 5 februari jl. tijdens de naturalisatieceremonie de eed of belofte afgenomen waardoor 37 Arnhemmers het Nederlanderschap hebben verkregen.

 • Hoe zit het nu met Willemeen? 24 januari 2019

  Willemeen is en blijft belangrijk voor de stad, voor jongeren, jongerenwerk én als een podium voor subculturen. Het is goed om te zien dat velen zich betrokken voelen bij Willemeen. Willemeen gaat dan ook niet verdwijnen. Er wordt ook niet op bezuinigd. We denken alleen wel door het anders te organiseren dat er meer jongeren en een diverse groep jongeren bereikt kunnen worden.

Uitgelicht

Uw Reactie
Uw Reactie