Aanbesteding creatieve communicatie gepubliceerd

Als gemeente communiceren we met onze inwoners en bedrijven. Hierbij streven we onder andere naar doeltreffende en aansprekende communicatie. We werken daarbij graag samen met creatieve communicatie-experts.

Vorige week is de aanbesteding Creatieve Communicatie gepubliceerd. Bent u expert in het vertalen van strategische communicatieplannen naar een creatieve strategie en weet u dit uit te werken in een aansprekend concept en ontwerp? Dan is deze aanbesteding wellicht de kans om in de toekomst met de gemeente samen te werken. 

Het meedoen aan een Europese aanbesteding roept wellicht vragen op. Daarom organiseren we op 16 mei a.s. een korte informatiebijeekomst. Heeft u vragen over hoe het proces van aanbesteden in zijn werk gaat? Dan bent u van harte welkom. Tijdens de bijeenkomst maken we het proces inzichtelijk is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. 

Let op: deze sessie gaat niet over de inhoud van de specifieke aanbesteding Creatieve Communicatie. We behandelen puur het inschrijven op een Europese aanbesteding. Er kunnen tijdens deze sessie daarom ook geen inhoudelijke vragen over de aanbesteding creatieve communicatie worden gesteld. Hiervoor is tijdens de aanbesteding zelf uiteraard wel voldoende mogelijkheid.

Datum en locatie 

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 16 mei 2019 van 10.15 uur tot 11.15 uur. U kunt binnenlopen vanaf 10.00 uur. De bijeenkomst vindt plaats op het stadhuis, aan de Koningstraat 38 in Arnhem. 

Aanmelden

Aanmelden kan via aanbesteden@connectie.nl. Maximaal 1 persoon per onderneming.

Uitgelicht

Uw Reactie
Uw Reactie