Onderzoek naar communicatie gemeente Arnhem

Als gemeente communiceren we regelmatig met onze inwoners. Dit doen we via brieven en de website www.arnhem.nl, maar ook bijvoorbeeld via de Arnhemse Koerier, onze social media kanalen en de telefoon. We vinden het belangrijk dat deze communicatie duidelijk en goed is. Daarom doen we nu een onderzoek: wat gaat goed en wat kan beter?

Het onderzoek bevat vragen over verschillende communicatiemiddelen. Zo willen we graag weten hoe u onze website, brieven of de ArnhemMail beoordeelt. Ook vragen we waar u bijvoorbeeld het gemeentenieuws graag leest. In de Arnhemse Koerier? Of liever op Twitter? We zijn daarnaast erg benieuwd of u WhatsApp zou gebruiken als u hiermee u vraag zou kunnen stellen aan de gemeente.

Online onderzoek

Wilt u meedoen aan het onderzoek? Vul dan de online vragenlijst in. Invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten en is geheel anoniem. U kunt de vragenlijst vinden op www.arnhem.nl/vragenlijst. Leden van het Digipanel ontvangen de vragenlijst in hun mail. Alvast hartelijk dank voor het invullen!

Uitgelicht