Publieksonderzoek Arnhemse cultuurpodia

Publieksonderzoek Arnhemse cultuurpodia

Komt u wel eens in Stadstheater, Musis, Luxor Live, Focus Filmtheater, Rozet, Posttheater of Theater aan de Rijn? Dan zijn wij heel benieuwd naar uw mening.

Wat vindt u van het programma, het gebouw, de sfeer, de prijs van een kaartje? Is er genoeg te doen, kunt u makkelijk een kaartje kopen en gaat u vaker of minder vaak dan voor de coronaperiode? Uw mening is belangrijk, dus pak deze kans om mee te praten. Dit kan tot en met 15 september. Als dank voor uw bijdrage wordt een aantal vrijkaartjes verloot die de culturele instellingen beschikbaar stellen. 

Kies hieronder voor welke culturele instelling(en) u de enquête wilt invullen.

Bedankt voor uw medewerking

Wij zullen om de 4 jaar een enquête houden onder de bezoekers van deze theaters, concertzalen, het filmhuis en de bibliotheek. Dit is de eerste keer. Door het te herhalen hopen we een goed beeld te krijgen waarom u deze organisaties bezoekt, wat u waardeert en wat er eventueel beter kan. 
Overigens wordt in Nijmegen dezelfde enquête rond de zomer gehouden onder bezoekers van de Vereeniging, Stadsschouwburg, Doornroosje, LUX en De Lindenberg. De uitkomsten worden later dit jaar gepresenteerd door de gemeenten Arnhem en Nijmegen.