Recente nieuwsberichten RSS icoon

Hier vindt u een overzicht van de meest recente nieuwsberichten van de gemeente Arnhem.

 • Betere hulp voor Arnhemse ondernemers met schulden

  19 februari 2020

  De gemeente Arnhem start een proef om ondernemers met schulden beter te kunnen helpen. Uit een analyse blijkt dat ondernemers nu op verschillende deuren kloppen voor hulp en dat zij bovendien voor die hulp moeten betalen. Een sluitende aanpak is er niet. In de proef wordt geëxperimenteerd met een ondernemersloket waarin één aanspreekpunt voor ondernemers met financiële problemen aanwezig is.

 • Burgemeester Marcouch sluit per direct smartshop

  19 februari 2020

  Gisteravond is een smartshop aan de Rijnstraat per direct gesloten nadat een hoeveelheid hennep en paddo's is aangetroffen.

 • Burgermeetnet: zelf de luchtkwaliteit meten

  17 februari 2020

  De Gelderse Natuur en Milieufederatie en de gemeente Arnhem nodigen inwoners en ondernemers van Arnhem uit voor een bijeenkomst over het burgermeetnet luchtkwaliteit. Deze bijeenkomst vindt plaats op donderdagavond 20 februari, vanaf 19.15 uur in Showroom Arnhem. Vooraf aanmelden is gewenst.

 • Welke bezoeken staan er gepland voor de collegeleden?

  17 februari 2020

  Deze week spreekt Jan van Dellen op het jaarlijkse Arnhems Sportgala. Cathelijne Bouwkamp is aanwezig op de informatiebijeenkomst over het burgermeetnet Schone Lucht. En er is natuurlijk carnaval: burgemeester Ahmed Marcouch overhandigt de sleutel aan de Arnhemse carnavalsverenigingen. Wethouder Hans de Vroome brengt een bezoek aan de carnavalsoptocht.

 • Arnhems Sportgala 2019

  07 februari 2020

  Het Arnhems Sportgala is een sportief avondje uit in het Stadstheater. Een avond om terug te kijken op het afgelopen sportjaar. Dat doen we met de bekendmaking van de Sport- en Support-sterren voor unieke prestaties in 2019 en ook met de winnaar van de Sportfoto van het jaar.