Over deze site

Wilt u meer weten over de sitemap van deze website of hoe de gemeente omgaat met de nieuwe Wet Telecom of de privacy, klik dan hieronder op één van de betreffende onderwerpen.

 • Cookies en www.arnhem.nl

  Wij maken uitsluitend geanonimiseerd gebruik van functionele en analytische cookies waarbij persoonlijke gegevens van een bezoeker aan onze website nooit te herleiden zijn.

 • Proclaimer

  Dit is de officiële website van de gemeente Arnhem. De gemeente Arnhem is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

 • Toegankelijkheid

  23 november 2018

  De gemeente Arnhem besteedt veel aandacht aan de toegankelijkheid en het gebruiksgemak van de website. Wij proberen alle informatie zo aan te bieden dat iedereen deze eenvoudig kan vinden en gebruiken. Hiervoor hanteren we de toegankelijkheidsstandaard Digitoegankelijk EN 301 549.

 • Privacyverklaring

  De gemeente Arnhem verwerkt persoonsgegevens van burgers wanneer dat nodig is om haar wettelijke en publieke taak uit te voeren. Op deze pagina leggen we uit hoe de gemeente Arnhem omgaat met persoonsgegevens en wat uw rechten zijn.

 • Privacyverklaring www.arnhem.nl

  De gemeente Arnhem respecteert de privacy van de bezoeker van haar website. Daarom kunt u de website van de gemeente Arnhem anoniem bezoeken en raadplegen.

Uitgelicht

Uw Reactie
Uw Reactie