Energiebewust wonen

Bewust omgaan met energie is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Door middel van kleine aanpassingen kunt u al een groot verschil maken in uw woning.

 • Energieloket Arnhem

  Wilt u aan de slag met het energiezuinig maken van uw woning of bent u op zoek naar tips of financiering? Hiervoor kunt u terecht bij het Energieloket Arnhem.

 • Duurzame subsidies voor uw woning

  De overheid stimuleert woningeigenaren met subsidies en lage renteleningen om duurzame maatregelen uit te voeren aan de eigen woning. U vindt hier een overzicht van de Arnhemse subsidies en leningen.

 • Arnhem Aan

  Arnhem Aan is een langjarige stadscampagne over duurzame energie. Inwoners en ondernemers krijgen via Arnhem Aan meer informatie over aan de slag gaan met energie besparen en het opwekken van duurzame energie.

 • Wijkgerichte energietransitie

  In Nederland willen we geen CO2-uitstoot van woningen meer. Dat moet in 2050 een feit zijn. In Arnhem werken we hier de komende tijd aan onder de noemer 'Wijkgerichte Energietransitie'.

 • Aardgasvrije wijken

  In Arnhem gaan we van het aardgas af. Dat betekent dat we straks alleen nog maar duurzaam opgewekte energie gebruiken voor de verwarming van gebouwen, het water uit de kraan en om te koken.