Laadpaal elektrisch rijden aanvragen

In Arnhem worden de komende jaren openbare laadpalen geplaatst. We doen dit samen met Vattenfall InCharge. Daarmee zorgen we ervoor dat we opladen met groene stroom van Nederlandse windmolens.

Welke laadpalen worden geplaatst?

  • Alfen Twin met 2 aansluitpunten
  • Laadvermogen tot 11kW

Geen laadpaal in de buurt

Het kan zijn dat er nog geen openbare laadpaal bij u in de buurt is. In dat geval kunt u via deze website een laadpaal aanvragen. De aanvraag is gratis. U betaalt pas als u echt uw elektrische auto gaat opladen aan een laadpaal. Kijk op de website van Vattenfall voor meer informatie over het opladen van uw elektrische auto in de openbare ruimte.

Een laadpas aanvragen

Om gebruik te maken van de laadpalen heeft u een laadpas nodig. De laadpas van Vattenfall werkt op alle publieke laadpalen in Nederland. U vraagt deze aan via de website van Vattenvall. Er zijn meerdere aanbieders van laadpassen op de markt en deze laadpassen werken ook bij alle laadpalen in Nederland (en sommige daarbuiten).

Snel laadpalen in de buurt vinden

Er zijn verschillende apps waarmee u een laadpaal in de buurt vindt. Vattenfall InCharge biedt de gratis InCharge-app aan. Hierin vindt u alle openbare laadpalen. En ziet u ook of een laadpaal vrij is en kunt u er direct naartoe rijden met de ingebouwde navigatiefunctie. Download de app op de website van Vattenvall.