Wegwerkzaamheden bij Rijnstate

De Wagnerlaan, waar ziekenhuis Rijnstate aan ligt, krijgt een nieuwe laag asfalt. Om deze klus te klaren, is de Wagnerlaan vanaf dinsdagavond 17 april vier nachten dicht. Overdag wordt er niet gewerkt en is er geen verkeershinder. Ook 's nachts blijft Rijnstate goed bereikbaar.

kruising rijnstate

Vier nachten

Overdag blijft de Wagnerlaan open voor al het verkeer. Het werk wordt uitgevoerd tussen 19.00 uur 's avonds en 06:00 uur 's ochtends in de volgende nachten:  
Dinsdag 17 - woensdag 18 april
Woensdag 18 - donderdag 19 april
Donderdag 19 - vrijdag 20 april
Vrijdag 20 - zaterdag 21 april

Omleiding

De bereikbaarheid van het Ziekenhuis staat voorop. In de nachten dat er wordt gewerkt zijn er omleidingen en worden bushaltes verplaatst. De omleiding is als volgt: het ziekenhuis is bereikbaar via de Cattepoelseweg. De uitgang van het ziekenhuis loopt via de Kluizeweg. Voor ambulances en ander spoedverkeer wordt een speciale route ingesteld.

Bus en trolley

Buslijn 8 rijdt de vier avonden vanaf 19.00 uur via de Cattepoelseweg en heeft tijdelijke haltes ter hoogte van de Wagnerlaan. Trolleylijn 3 rijdt de vier avonden vanaf 20.30 uur via de Cattepoelseweg en stopt ook bij de tijdelijke haltes ter hoogte van de Wagnerlaan. Bus en trolley rijden 's ochtends vroeg steeds weer hun gewone routes. Voor de meest actuele informatie zie www.breng.nl

Behalve de Wagnerlaan worden ook 2 kruispunten opgeknapt: Kruispunt Wagnerlaan-Parkweg en kruispunt Wagnerlaan-Kluizeweg.

Wij vragen uw begrip en doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

Meer informatie

Voor meer informatie zie:

  • www.roelofsgroep.nl/GOW
  • de Roelofs-app : Deze applicatie voor smartphones is beschikbaar in de app-store voor Android en IOS systemen. Met deze app ontvangt u informatie over de voortgang van het project.


 

Uitgelicht

Wat vindt u van onze website?